Снимка: БГНЕС
fallback

Проверки за незаконна сеч започват в Карловско след опустошителните наводнения, предава Bulgaria ON AIR.

 На място отиват министрите на вътрешните работи и на земеделието, както и представители на прокуратурата и на местното население.

Oще по темата

Целта е да се установи дали има допуснати нарушения и дали тези дейности имат връзка с бедствието в района.

До момента и земеделският министър, и премиерът Гълъб Донев коментираха, че данни за незаконна сеч няма, но местните хора твърдят обратното.

Продължава и работата на местните и доброволците по премахването на калните наноси и отстраняването на щетите от наводненията, които са за милиони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

kirasirrav

преди 1 година

Освен всичко би трябвало да има и някакви мероприятия за укрепване на такива места, ама то накрая излиза както с някои подпорни стени - сложили за камуфлаж няколко борчета па плеснали с ръце и си разделили парите. После ходят да палят свещи дано не се случи някой по-силен дъжд или друго да им гътне укрепителните имитации.

16

Анонимен

преди 1 година

Бедствието дойде като мехлем за предизборния популизъм. Като минат изборите и вземем властта всичко ще е забравено. Хорицата ще си останат с пресолената предизборна гозба. Както прочем стана навремето със Стражица. Само даренията от тогавашния Океански риболов можеха да превърнат Стражица в рай. Но...ЯДЕЦ.

15

Още

преди 1 година

Още след Освобождението са били поканени лесовъди от Европа - за да се залесят горите където има нужда!!!! Сега се сече тяхното добро дело! Аман бе, " държавници"!!

fallback