Снимка: БГНЕС
fallback

Инж. Ангел Стоянов е освободен от длъжността изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на "Холдинг БДЖ" ЕАД. Инж. Стоянов изпълнява длъжността от месец април 2022 г.

За член на Съвета на директорите е назначен инж. Атанас Атанасов, който е дългогодишен служител в железницата, съобщиха от БДЖ.

Инж. Атанасов е дипломиран магистър във ВТУ „Тодор Каблешков“ по специалност "Технология и организация на железопътен транспорт", след което е завършил магистърска специалност "Мениджмънт и маркетинг" в бургаския университет "Проф. д-р Асен Златаров".

Заемал е редица експертни и управленски длъжности в експлоатационната дейност на БДЖ, свързана основно с осъществяване на спедиция и товарна дейност.

Предстои провеждане на заседание на Съвета на директорите на "Холдинг БДЖ" ЕАД, на което ще бъде избран нов изпълнителен директор на дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

ИВАНОВА

преди 1 година

ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА БЪДАТ СМЕНЕНИ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ДИРЕКТОРА НА ППП БДЖ МЕТОДИ ЯНЕВ, НАЧАЛНИК НА ПРЕВОЗНА СЛУЖБА СОФИЯ ГЕОРГИ КОЧЕВ, АНАТОЛИ АТАНАСОВ СОФИЯ УЛИЦАТА И. ВАЗОВ '3, ИВАЙЛО ГЕОГИЕВ УПРАВИТЕЛ НА БДЖ, ИНЖЕНЕР АЛКОХОЛИК АЛЕКСАНДЪР АЛЕКСАНДРОВ И СЪПРУГАТА МУ РЕНЕТА АЛЕКСАНДРОВА ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ НА БДЖ СОФИЯ УЛИЦАТА И.ВАЗОВ ' 3 НЕКАДЪРНИЦИ РЕКЕТИРАТ ХОРАТА ЗА ПАРИ ЗА ДА БЪДАТ НАЗНАЧЕНИ НА РАБОТА.КАКВО ЛИ МИСЛИТЕ, ЧЕ ПЪТУВА В ТОВАРНИТЕ ВАГОНИ? НАРКОТИЦИ.ЗА ТОВА ТОВАРНИ ПРЕВОЗИ СА ЧАСТНИ. МАФИЯ.

7

Симо

преди 1 година

Пътувах с влак по направление Варна- София до град Плевен. На 62 години съм, но такъв ад не бях виждал! При 30 градусова жега ! Композицията сигурно беше на моите години.Непоносимо горещо , 8 човека в купе , седалките със скъсана, замърсена дамаска, мизерия,прозореца на купето не можеше да се отвори, имаше и малки деца във вагона, които плачеха от време на време.И закъснение от 60 минути. Яко е крадено през годините!

6

Анонимен

преди 1 година

Що забравяте да смените ръководството на Български пощи, да уволните работещите пенсионери там.Ми то хубаво пенсионер в държавно предприятие , началник с голяма заплата и висока пенсия при наличие на 700000 безработни.

fallback