Снимка: Helpbook
fallback

Ние от платформата на Helpbook.info изпитахме шок и ужас гледайки видеото, което наш потребител ни прати. Може да го видите тук, но предупреждаваме, че не е за хора със слаби сърца.

Във вилната зона в град Враца се развъждат овце, които са подложени на чудовищни мъчения. Животните са вързани за шията и двата предни крака с въже, което след това минава към единия заден крак.Така се придвижват, хранят и спят, а боят с тояга не им е спестен - гледката е потресаваща. Не е за вярване, че това може да се случва в 21-ви век!

Според автора на сигнала видеото вече е в социалните мрежи и хората са отвратени, и е изненадващо, че все още не са извършени проверки от БАБХ, за да се прекрати това безумие!

Освен цялата жестокост, са нарушени всякакви законови норми и изисквания за отглеждане на животни - като бройка, нужна ваксинация, регистрация и маркиране. Защо въпреки многобройните подадени жалби от свидетелите на този садизъм към животни не се случва нищо, питаме и ние!

Не са малко сигналите с редица други проблеми, които нашите потребители ни изпращат, но ще ви запознаем с тях в отделен обзор.

Ако видет нередност, пишете ни в платформата Helpbook. Чрез нея вашият сигнал ще стигне до институциите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Анонимен

преди 1 година

Тези, които ядат месо да не се правят на загрижени. Животните във фермите се гледат, за да ги заколят после и да ги разфасоват на месо. При коленето и те изпитват страх и този страх преминава под формата на ниски вибрации в човека, който ги яде. Антибиотиците, които консумират животните също се поглъщат и от месоядците после. И последното го твърдят учени. Който мъчи и убива животните има кой да го съди. А този, който яде животинско месо сам си създава болести. Закон на кармата. И "не съди..!"..

75

Ми

преди 1 година

Тоо и с много от хората е така, макар и под друга форма.

74

Янко чобанко

преди 1 година

Да излязат със становище от Селскостопанска академия???

fallback