Снимка: БГНЕС
fallback

ТИР прегази моторист на "кръстовището на смъртта" в Айтос.

Сигнал за трагичния инцидент е полученоколо 14.00 часа в района на кръговото кръстовище на Айтос. Там е възникнал пътен инцидент, при който т.а. "ДАФ", с полуремарке, управляван от 48 годишен мъж от Карнобат блъска електрически мотопед, управляван от 57 годишен мъж от с. Пирне, който загива на място, предаде БГНЕС.

Водачът е тестван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Товарният автомобил е идвал от Бургас и е трябвало да стигне до силози, разположени в района на ж.п. гара Айтос за да товари зърно.

Предстои да излязат резултатите от тестването за упойващи или наркотични вещества.

Точно преди две години, на 12 септември на същото кръстовище ТИР претоварен със зърно помете 11 коли, загина жена, а преди година товарен автомобил уби на място баща с двете му деца. Местните наричат мястото "колелото на смъртта".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Да се разберем

преди 1 година

До Анонимен 4: Не е поставена "комунистическа" будка защото това означава да върнем комунизма. А и такава будка няма да промени нещата. Айтос винаги е бил град дори и когато София или незнам от кое майнево си са съществували и никога не е бил село. А и като гледам как разсъждаваш разбирам че си от категорията "граждани ама на село раждани".

11

Анонимен

преди 1 година

Вероятно не е очаквал да има ремарке или не го е видял заради извиването в завоя,този човек се движи с около 35км/ч и винаги носеше жилетка

10

Дарвин

преди 1 година

Полицаите хич не спират малолетните камикадзета с пистови мотори.

fallback