12

Да се разберем

преди 1 година

До Анонимен 4: Не е поставена "комунистическа" будка защото това означава да върнем комунизма. А и такава будка няма да промени нещата. Айтос винаги е бил град дори и когато София или незнам от кое майнево си са съществували и никога не е бил село. А и като гледам как разсъждаваш разбирам че си от категорията "граждани ама на село раждани".

11

Анонимен

преди 1 година

Вероятно не е очаквал да има ремарке или не го е видял заради извиването в завоя,този човек се движи с около 35км/ч и винаги носеше жилетка

10

Дарвин

преди 1 година

Полицаите хич не спират малолетните камикадзета с пистови мотори.

9

Майор Иванов

преди 1 година

Мотористите (без значение от типа двигател) са извън видимостта на шофьорите на тирове заради височината на кабината! Водачите на мотоциклети трябва да управляват с повишено внимание и чувство за самосъхранение и винаги да спазват дистанция от големите превозни средства! Може би в случая тихият електрически двигател е изиграл роля в инцидента, но това не е основната причина. Съболезнования на близките.

8

Мотопед не е Мотор !

преди 1 година

Ама журналята не се замислят в дълбочина, само пишат статии за каквото им се снесе отгоре и тенденциозно пропуснат други събития или ги изопачават в друга светлина.Правилно пееше Славчо - още не са я качили в джипа, а тя вече посяга и сваля му ципа.

7

Хахахаха

преди 1 година

Емили да яхва тротинетката и ФИУ към Айтос, преди да си е купила пистарка и да утреппала невинни хора.

6

Зевс

преди 1 година

Във въпросното кръгово с предимство е бил камиона, тоя с електричката е изскочил от пряката и се е наврял под него. Който не вярва да види в Гугъл Мапс.

5

До Анонимен 1

преди 1 година

Засега е добре, ама като се яхне на мотора........господ да пази другите шофьори. Нали си продава тротинетката и щяла да лети с мотор. Ако тръгне да излита, дано да е само тя/той/то.

4

До Анонимен

преди 1 година

Емили е добре, щото е на магистралата, а не в Айтос.

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя с електрическия мотопед не е точно моторист. А има и голям шанс изобщо да няма книжка, защото за такова нещо не се иска. Подобни индивиди в София карат по велоалеите, по пешеходните пътеки и по еднопосочни улици в насрещното. Направо ми е жал за шофьора на камиона.

2

Анонимен

преди 1 година

57 годишен с електрически мотоПЕД не е моторист. Спрете да заблуждавате. Моторист, е с ДВЕ колела, с двигател с вътрешно горене, като не броим тези ПОД 600 кубика и 50 конски сили или ОГРАНИЧЕНИТЕ до 50-80км/ч скутерчета тип "табуретка с колела".

1

Анонимен

преди 1 година

Обаче Емили е добре, нали?