Снимка: БГНЕС
fallback

Автомобил се е врязал в патрулка тази сутрин, докато последната отцепвала движението край Казанлък заради пожара над военния полигон, съобщава БГНЕС.

Шофьорката пътувала към казанлъшката оръжейница, където работи. Блъснала патрулката, с която движението било спряно.

Oще по темата

При удара е пострадал един полицай, който е откаран в центъра за спешна помощ в града с фрактура на главата.

Причините за инцидента предстои да се изяснят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Строител

преди 1 година

Ушаците са виновни. Жената си е отивала на работното място, за да може ушаците да вземат заплати. Тя като съвестен данъкоплатец си е бързала ***, когато тия тyмбаци са и се изпречили на пътя. Без светлини и звуков сигнал. Сега трябва да осъди въпросните ушаци.

34

ПроСоТо

преди 1 година

До Аз...сега...Че катаджиите имат навика да се правят на нещо "нон плус ултра",е вярно..Но съм абсолютно сигурен,че са били с включени сигнални светлини..Да караш в насрещното и при това без светлини си е направо самоубийство..Те за нищо включват сирената,та при такава ситуация е абсурд..Особено ако е имало намалена видимост,както твърдиш...но така или иначе,пак няма да разберем какво всъщност е станало.Участниците са "вип персони"..След два дни всичко ще се е забравило.

33

ПроСоТо

преди 1 година

До Едно към едно...май точно такава ще е работата..Съвсем нормално стана да виждам "шоферки" да шофират,държейки в едната ръка цигара,а в другата-смартфона..Уж въведоха забрани за говорене по телефона по време на движение,ама кой да ги спазва?

fallback