Снимка: БГНЕС
fallback

Три коли на жандармерията са позиционирани от снощи на ГКПП „Капитан Андреево“ по разпореждане на МВР, потвърдиха за bTV от областната дирекция в Хасково.

Oще по темата

Причината е да се гарантира реда на пункта при фитосанитарния контрол, извършван от служителите на БАБХ.
Имало е напрежение заради частната фирма с лабораторията, която отказваше да напусне пункта, след като съдът се произнесе в нейна полза.

Недоволство е възникнало и сред шофьорите на камиони, като някои от тях са били по-агресивни заради дългото чакане на границата.

В утрешния ден служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев ще извърши проверка на пункта.

Той ще бъде придружен от заместник-министъра на земеделието доц. Крум Неделков. След инспекцията двамата ще направят кратки изявления.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

идеалист

преди 1 година

До Shark - на много държавни граници частни фирми извършват подобни дейности, проблемът у нас е, не че е частна... и държавна да беше пак щеше да е същото, проблемът е, че при всяка смяна на властта, трябва да се сложат "наши хора", от които да идва лапачката... докато не се вземат мерки, разбирай тежки наказания - не само затвор, а и конфискация на имущество, все ще е така... няма Бойко, няма тройко, няма Рашкоч, няма Чашков, всеки с един аршин и палатите в полза на държавата за социални каузи

44

Shark

преди 1 година

До ЧИТАТЕЛ Разпоредбите на кой съд? На онези подкупни престъпници, тях ли наричаш съд? Частната фирма им се е отчитала подобаващо, затова решението е такова! На държавна граница проверки да се правят от частна фирма, и това ако не е схема здраве му кажи. Целия този съд е за затвора, а не да му се изпълняват решенията!!!!

43

Дедо

преди 1 година

Ех че хубаво име Евро лап и директно към Евро Рус. Защо се правите на гръмнати бе ашлаци. Народа не Ви е ***. Ще знае Руснака ,че тук текат милиони като река и ще остане безучастен,аайде бегай.

fallback