Снимка: Pixabay

Хакери са атакували сайта на Българската агенция по безопасност на храните. ГДБОП и ДАНС проверяват откъде е атаката. Сайтът не работи и в момента. Няма достъп и до информационната система за идентификация на животните ВетИС, съобщава БНТ.

От снощи служители на Българската агенция по безопасност на храните извършват и товаро- разтоварителните работи на стоките, подлежащи на проверка на ГКПП "Капитан Андреево", след като през май БАБХ пое фитосанитарния контрол от частна фирма.

Агенцията се зае и с тази дейност след определение на Върховния административен съд, че липсва нормативна и административна регулация на камионите като част от фитосанитарния контрол.

Утре служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев и заместник–министърът на земеделието Крум Неделков ще проверят работата на пункта.
 

Коментари Напиши коментар

16

Към 17

преди 3 месеца

Нищо чудно да е така след като С. Колтуклиева в интервю разкри че Кирчо и Нинова подменени дати на заповеди през последните си дни в МС. Съдът се произнесе по казуса, но откакто го пое ББАХ всяка седмица има проблеми и задръствания. Много верен и точен е хороскоп на Албена за: Киро и ПП;ББ, РР,КН и ИТН.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Дали пък сами не си трият компромати от компютрите, пък викат олеле, хакер?

14

А бе

преди 3 месеца

Заличаване на данните.