Снимка: БГНЕС
fallback


 Тялото на мъжа, който пропадна в пропаст във Врачанския балкан бе открито. До него достигнаха спасители. Наложи се екип от София, специализиран в пещерните акции, да се отзове на място, предава Bulgaria ON AIR.

Oще по темата

Около 14 часа 38-годишният мъж се подхлъзва и пада в Невестина пропаст. Надеждите бяха той да бъде открит на междинната площадка, но тялото му е намерено няколко часа по-късно на 85 метра дълбочина.

Версиите за инцидента са разнопосочни. Полицията извършва оглед на района, а причините за случилото се тепърва ще се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

от пещерняшки форум

преди 1 година

Описание на пещерата Входът е с размери 3х2 метра и представлява широк кладенец с гладки стени. На -45м има малка площадка, покрита с шума и клони. На -70м има има втора площадка с последващ 5м отвес. Пропастта завършва с малко езеро. През пролетта в нея се стича водата от топящия се на повърхността сняг. В долната третина на пропастта през цялата година има капеща вода.

7

До 3

преди 1 година

Дай линк да я видим и ние.

6

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости човека, жалко за него, но как е паднал на 85 метра, като пещерата е 76 метра? Журналята се опасни. Като търсите сензация. Пак че не сте написали 185 или 850.

fallback