8

от пещерняшки форум

преди 1 година

Описание на пещерата Входът е с размери 3х2 метра и представлява широк кладенец с гладки стени. На -45м има малка площадка, покрита с шума и клони. На -70м има има втора площадка с последващ 5м отвес. Пропастта завършва с малко езеро. През пролетта в нея се стича водата от топящия се на повърхността сняг. В долната третина на пропастта през цялата година има капеща вода.

7

До 3

преди 1 година

Дай линк да я видим и ние.

6

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости човека, жалко за него, но как е паднал на 85 метра, като пещерата е 76 метра? Журналята се опасни. Като търсите сензация. Пак че не сте написали 185 или 850.

5

Анонимен

преди 1 година

ще се борят ли лекарите както се бореха за тялото на каролев 1 година преди да обявят, че не са успели?-----След падане от 85м за на какво да обръщат внимание? Един 8 етажен блок е към 25-27м висок.

4

Анонимен

преди 1 година

ще се борят ли лекарите както се бореха за тялото на каролев 1 година преди да обявят, че не са успели? - роднините ако имат кинти да плащат, ще го държат включен на апарата колкото искат

3

Дедо

преди 1 година

Видях снимка на мястото в Интернет, много опасен отвор. Жалко за човека, всеки може да изтегли късата клечка, така че бъдете предпазливи.

2

Анонимен

преди 1 година

ще се борят ли лекарите както се бореха за тялото на каролев 1 година преди да обявят, че не са успели?

1

Paula

преди 1 година

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на https://alisehot.fun/PaulaSweet