Снимка: Facebook
fallback

Жители на Несебър ще протестират на малка плажна ивица пред хотел преди провлака за Стария град. Причината е, че собственикът на хотела е поставил безплатни чадъри и шезлонги на плажа, а местните хора виждат в това опит да се заграби държавна територия, предаде БНР.

Никой не ни е питал дали искаме да се поставят чадъри и шезлонги на плажа, каза Кръстьо Пеев от гражданското сдружение „Обществен съвет-Несебър“.

Няма да премахнем чадърите и шезлонгите, защото хората са доволни, заяви хотелиерът Радостин Дачев.

От община Несебър се заканиха да бъдат предприети законови процедури за санкциониране на нарушителите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Бургазлия 2

преди 1 година

Този ресторантьор се опитва да направи хората ***! Няма нищо безплатно! Така се почва - най-малкото, това е реклама за хотела - видите ли, добричкия благодетел дава безплатни чадъри. Ако никой не реагира, временните чадъри ще станат постоянни!

58

Корнелия Нинова

преди 1 година

Убеждавам се че малогамотният народец с Вазовски герои Мунювчета трябва да бъде изличен до крак от това недъгаво племе.Гледай снимката.Сложил на няма един кв.м плаж 30 тона камънак и скрил с тях плажа,а пред тях наредил чадъри. В нормалните държави през 3 месеца идва шлеп с багера вади пясъка и си връща пълноценен плаж обратно от морето Сулльоооо.

57

Анонимен

преди 1 година

Той и доганчо направи цяло пристанище за хората, ама опитайте сега да идете до него.

fallback