59

Бургазлия 2

преди 1 година

Този ресторантьор се опитва да направи хората ***! Няма нищо безплатно! Така се почва - най-малкото, това е реклама за хотела - видите ли, добричкия благодетел дава безплатни чадъри. Ако никой не реагира, временните чадъри ще станат постоянни!

58

Корнелия Нинова

преди 1 година

Убеждавам се че малогамотният народец с Вазовски герои Мунювчета трябва да бъде изличен до крак от това недъгаво племе.Гледай снимката.Сложил на няма един кв.м плаж 30 тона камънак и скрил с тях плажа,а пред тях наредил чадъри. В нормалните държави през 3 месеца идва шлеп с багера вади пясъка и си връща пълноценен плаж обратно от морето Сулльоооо.

57

Анонимен

преди 1 година

Той и доганчо направи цяло пристанище за хората, ама опитайте сега да идете до него.

56

Анонимен

преди 1 година

Никой не може самоволно да прави каквото си иска с обществената собственост!

55

Калкулатор Първи

преди 1 година

Като не щат безплатно да си плащат, да им се таксува и слънцето, вятъра, гледката на изгрева и залеза и ако има някоя гърла по монокини да плащат дето си плакнат окото!

54

Анонимен

преди 1 година

Това е някаква едиотия

53

Анонимен

преди 1 година

По-кротко. Има си разделение при българите, Чалгаджиите, блогърите, новобогаташите и наркодилърите почиват в Дубай. Истинските богаташи - на Малдивите и Сейшелите. Средната класа - в Африка и Тайланд. Бедните - в Гърция и Турция. В България почиват руснаци, западняци средна класа, бъларски патриоти и нощуващи на плажа социално слаби. Това е.

52

Анонимен

преди 1 година

До Шок и ужас Двама трима агенти на общинарите-хотелиери протестират, останалите не знаят защо. Просто като видят тълпа, бързат да се присъединят. Психология на тълпата.

51

АнонимеН

преди 1 година

АЙДЕ ВИ МАРШ В ТУРЦИЯ ИНДИЯ И ГЪРЦИЯ!!! БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ Е ЗА БЕЛИ ХОРА!! ТУК ПРОБЛЕМА СА *** АКУЛИ И ЗА ТОВА СЕ ХОДИ НА АЛБЕНА КЪДЕТО Е ЧИСТО НО ТИ СМЪКВАТ ПО НЯКОЛКО КОЖИ ОТ ГЪРБА ИЛИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ КЪДЕТО ИМА ДОБРИ ПРОМОЦИИ И ПАК Е ЧИСТО ЩОТО ПУСНАХА НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ СКОРО!

50

АнонимеН

преди 1 година

КОЙТО СИ Е ИНДИЕЦ ДА СИ ХОДИ НА ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ! ЦЕЛТА НА ПОЧИВКАТА Е ДА СЕ ИЗБЯГА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ИНДИЯ В БЪЛГАРИЯ А НЕ ДА СЕ ОТИДЕ ПРИ НЕГО В ГЪРЦИЯ! ПОЧИВКА В ЦЯЛА АФРИКА ЗА БЕЛИЯ ЧОВЕК НЕ Е НИКАКВА ПОЧИВКА!

49

АнонимеН

преди 1 година

ЧУДЯТ СЕ КАК ДА ГИ ОБЛОЖАТ ОТ ОБЩИНАТА! ЩОМ СА БЕЗПЛАТНИ И ЗА ВСИЧКИ АЗ ЩЕ ОДОБРЯ!/ ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА ТАБЕЛА БЕЗПЛАТНИ ЧАДЪРИ А ТАКАВА СИГУРНО НЯМА И СОБСТВЕНИКА ГИ Е ТУРИЛ ЗА ГОСТИТЕ НА ХОТЕЛА / А ДРУГИТЕ НЕ ЗНАЯТ , ЧЕ СА БЕЗПЛАТНИ И НЕ СМЕЯТ ДА ГИ ПОЛЗВАТ

48

Един Българин

преди 1 година

Някой 30 лв чадър и шезлонг не е доволен и е мобилизирал местните пияници и мърли!

47

Шок и ужас

преди 1 година

За първи път да чуя някой да протестира срещу нещо безплатно! Нещо съмнително има.

46

Анонимен

преди 1 година

Гърция плажовете варират между 3 и 10 евро за шезлонг чадър но ти дават право за тези пари за поръчаш храна и пиене. Нашите изедници просто ти дават под наем чадъра.

45

да бе

преди 1 година

До Анонимен ама и в Гърция почнаха да искат по 10 евро за шезлонг и чадър. Зависи как уцелиш

44

Анонимен

преди 1 година

Безплатен чадър ами много ясно.. вземаш си от заведението питие, сок, вода, каквот и да е и си сядаш като бял чоявек! Тея нагляри протестират щото всички хора ходят там ми нека и те направят така. Ама българина е алчен и иска пари.. за ден от чадъри се печелят от 5 000 до 8 000 лв зависи колко чадъра има на плажа !!!

43

Прави са!

преди 1 година

Никой няма право да забива нито чадъри, нито да строи, нито да се разхожда с джипката по плажа. Има разрешени от общините места да култивират мястото и да печелят. По същия начин нямате право да бетонирате дупка в асфалта, да ремонтирате бордюри и др. Все едно аз да дойда в апартамента на някой и да почна ремонт, защото щяло да му е по-приятно после! Ами той дали иска?

42

Пич

преди 1 година

Последно, когато почивах в Гърция, плажът беше разпределен по следния начин: 1/3 беше покрит с чадъри и шезлонги безплатни само за клиенти на близкия хотел. 1/3 беше платен с шезлонги и чадъри за други клиенти. И последната 1/3 беше напълно непокрит и безплатен за местните жители. Странно ми е, как гърците си го бяха направили така, че да е удобно за всички? Хем е безплатно за туристите от хотела, хем е платено за онези, които искат шезлонг и чадър и хем е безплатно за местните. А ние не можем?

41

Chcjvjchch

преди 1 година

Тези чадъри за всички ли са безплатни или само за гостите на хотела? Има голяма разлика. В първия случай-похвално, във втория-незаконно!

40

Анонимен

преди 1 година

Конкуренцията от общинари с хотели и платени чадъри няма да остави безплатна услуга да им се пречка на бизнеса. Това е есенцията на статията.