Снимка: Facebook
fallback

Момиче разви 120 км/ч с тротинетка по магистрала "Хемус".

Клипове от случката станаха популярни в социалните мрежи. На тях се вижда как момичето, което е по джапанки, се движи по-бързо от някои коли на магистралата, като дори ги изпреварва.

Това се случва само дни, след като момиче бе заснето да кара тротинетка по Околовръстното шосе в София с 80 км/ч.

Потребители предполагат, че става въпрос за един и също човек и, че  сега същото момиче е на море и подобрява собственото си постижение.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DizzyRiders.bg (@dizzyriders.bg)

"Ако тротинетката попадне в дупка на пътя, то при всички случаи ще има инцидент. Момичето ще падне и ако след нея се движи автомобил, има вероятност да я сгази и съответно да създаде проблеми за шофьора, който ще я нарани". Това заяви в ефира на NOVA пътният експерт Владимир Тодоров.

По думите му тротинетките нямат място на скоростния път. "Основният проблем е, че се дава лош пример. Второ – тя застрашава както себе си, така и останалите участници в движението".

Експертът по пътна безопасност призова това момиче да бъде издирено от полицията. "Тя трябва категорично и назидателно да бъде санкционирана", подчерта Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

226

Друг

преди 1 година

Това не е момиче! Момичетата нямат член! А винетка има ли като ползва "магистралата"? Може пък да е бързало съществото за клиент!

225

Анонимен

преди 1 година

Предлагам подпомогната евтаназия, т.е. някои да мине много близо до нея и/или да й сече пътя без физически контакт, като разбира се се увери, че няма други превозни средства близко зад нея.

224

Анонимен

преди 1 година

Не трябва ли да се движи смо по велоалеите? Това не е МПС, за да е на магистралата.

fallback