Снимка: БГНЕС
fallback

Основен приоритет на Министерството на труда и социалната политика е да осигурява подкрепа на най-уязвимите групи, поради това министерството ще продължи да реализира политиката по гарантиране на социалната защита на най-ниско доходните и рискови групи от населението, чрез отпускане на целева помощ за отопление.

Това каза социалният министър Георги Гьоков по време на парламентарния контрол на въпрос относно целевите помощи за отопление за предстоящия зимен сезон 2022 - 2023 г., предаде  БГНЕС

"Предвиждаме такава подкрепа да получат 300 000 лица и семейства. За сравнение през изминалия отоплителен сезон 2021-2022 г. целеви помощи за отопление са получили 261 000 лица и семейства", каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Социален работник.

преди 1 година

Г-н Гьоков, а социалните работници, какво ще получат?Вие знаете ли как се работи 4 месеца, хиляди досиета, при ненормална жега.По какъв начин ще ни стимулират?Уважавам хората в пенсионна възраст, но не са само те, погледнете и към нас.Добре предлагате 10%, увеличение на заплатите, но това е една изядена от инфлацията сума.Време е да се помислите за социалните работници!

13

Анонимен

преди 1 година

*** ще вземат пари за пиене

12

К0мунизъмът е Тук

преди 1 година

Едни Плащат - за Други е БезПлатно! Като Искате да Помогнете, защо Не Намалите Цените за Всички или пак като Доброто Старо Време едни са по-равни от Други!

fallback