Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Днес е последният ден, в който украинските бежанци у нас могат да останат в хотелите по Черноморието по програмата на правителството. През последните 2 дни те трябваше да бъдат преместени в държавни бази, предава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Нежеланието на украинските бежанци да се местят и масовото недоволство от предоставените им условия доведе до рязка промяна в стратегията на правителството.

Вицепремиерът Калина Константинова обяви, че всички бежанци в България отиват в буферните центрове в Сарафово и Елхово, както и че няма да бъдат премествани от хотелите по морето в други почивни бази в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 2 години

От самото начало на ИНВАЗИЯТА на украинците в България, се почувствах чак неудобно, че не съм се ангажирал повече финансово и не съм по-съпричастен към положението им. Сега като чета (дори да приемем , че всичко написано тук е супер тенденциозно) РАДВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СЪМ БИЛ ДОСТАТЪЧНО Т*Ъ*П ДА ГО НАПРАВЯ!!! За нуждаещите се - помощ!За използвачите - шут в г*ъ*з*а!!!

81

Анонимен

преди 2 години

Аз пък бих емигрирал на Малдивите :D Пина ми вече и от новини и от простотии..

80

Софиянка

преди 2 години

Предлагам тези украинци дето бяха тук на курорт, а не от нужда, сега да си заплатят престоя по хотелите обратно на държавата ни и да си заминават. Ако не искат конфискация на джипчетата и на влакчето към Украйна и Зеленски. Можем да помогнем само на нуждаещи се, бягащи от войната благодарни украинци. За останалите България не е безплатна дестинация!

fallback