Снимка: БГНЕС
fallback

 59 годишен мъж е загинал при пътен инцидент на автомагистрала "Тракия" на 167 км посока Бургас в област Стара Загора. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Стара Загора. Инцидентът е станал малко след 16:30 часа в съботния ден. По първоначална информация лек автомобил, управляван от 44-годишна жена, е напуснал пътното платно и се е преобърнал в отводнителен канал.

Жената е получила различни наранявания и е настанена в болнично заведение, с опасност за живота, информира БТА.

Тя е тествана с техническо средство за употреба на алкохол, отчетен е отрицателен резултат.

Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Краси

преди 2 години

До Анонимен КАТ не са го обърнали на мафия, те отдавна са организирана престъпна група за рекет. Да, не ги интересува превенцията, интересуват ги парите като рушвет и след това пълнят квотата за законни глоби.

6

Анонимен

преди 2 години

1-ви, принципно си прав, но тези правила трябва да се актуализират. Не може на прав път да ти сложат 60, а на такъв осеян със завои 90. Приемрно Бургас - Несебър: до летището е 80 на "разбит" участък, а после на новия 70, където спокойно може 110 да сложат. Отделно КАТ трябва да престант за всичко да пишат несъобразена скорост. Аз и спрял да съм и падне камък, пак ли несъобразена скорост? Да пишат липса на маркировка, разбит път.. и като почнат да съдят държавата, току виж се оравило.

5

Анонимен

преди 2 години

4-ти, къде на запад ако може да си по конкртен. Има камери които са HD и се виждат детайли и ако са те снимали за скорост и в този момент си с телефон в ръка гориш и за двете. Но специално да те следят за мобилен, има на изток в Китай

fallback