7

Краси

преди 2 години

До Анонимен КАТ не са го обърнали на мафия, те отдавна са организирана престъпна група за рекет. Да, не ги интересува превенцията, интересуват ги парите като рушвет и след това пълнят квотата за законни глоби.

6

Анонимен

преди 2 години

1-ви, принципно си прав, но тези правила трябва да се актуализират. Не може на прав път да ти сложат 60, а на такъв осеян със завои 90. Приемрно Бургас - Несебър: до летището е 80 на "разбит" участък, а после на новия 70, където спокойно може 110 да сложат. Отделно КАТ трябва да престант за всичко да пишат несъобразена скорост. Аз и спрял да съм и падне камък, пак ли несъобразена скорост? Да пишат липса на маркировка, разбит път.. и като почнат да съдят държавата, току виж се оравило.

5

Анонимен

преди 2 години

4-ти, къде на запад ако може да си по конкртен. Има камери които са HD и се виждат детайли и ако са те снимали за скорост и в този момент си с телефон в ръка гориш и за двете. Но специално да те следят за мобилен, има на изток в Китай

4

User

преди 2 години

KAT не работят по превенция! КАТ се отчитат с голям брох наложени наказания и нямат изгода да има по-малко нарушения! Даже се гордеят, колко много шофьори са глобили! Трябва дас е отчитат с процент по-малко нарушения в поверения им участък! А не са да регистратори на провинилите се!

3

Анонимен

преди 2 години

На нас война не ни трябва ние сами се затриваме катастрофи всеки ден.

2

Анонимен

преди 2 години

Жалко за човека. Но пишейки подобни новини споменете и останалите катастрофи с наранявания и жертви.

1

анонимен

преди 2 години

Отчайващо е това вече. Спазването на правилата не е ученическо контролно, а това, което ще ти помогне да оцелееш. Надеждата угасва вече. Трудно е, но с ината и своеволията си някои го правят още по-трудно. И на мене ми е досадно постоянно да се съобразявам, но като се налага, го правя, без да мисля. Тези, които не се съобразяват с другите, лесно стават убийци и престъпници. Ако пандемията и войната са повлияли на тези хора, значи имат много слаба психика. И се отчаях, но защо да съм агресивен.