Снимка: Pexels
fallback

Пореден случай на брутална агресия от деца възмути потребителите на социални мрежи. На кадри, качени от свидетел, се вижда как две момичета бият жестоко своя съученичка. Биячките се редуват и й нанасят юмруци и ритници, докато свидетели на насилието снимат с телефоните си.

Жертвата и нападателите й са от Драгоман, но действието се развива в Сливница. Майка на две малки деца, която коментирала с възмущение видяното, получила сериозни заплахи от биячките на жертвата.

"Дъщеря ми е я страх. Нямам обяснение защо е бита толкова. Казват, че е обиждала момичетата, които са я били, но тя твърди, че няма такова нещо", споделя пред Нова тв майката на битото момиче Румяна.

Оказва се, че жертвите на двете биячки са много. Сред тях и дете, което обяснява, че взима повече пари от вкъщи, за да има да им даде. Неговият брат, който бил по-голям не искал да ходи на училище от страх.

Друг родител също е подал сигнал в полицията заради тормоз от страна на двете момичета от клипа. И неговото дете не смее да отиде на училище и били посъветвани от директора на школото да си стоят у дома, докато не се разясни случая.

"Едно от момичетата ми звънна по телефона и ме заплаши, защото споделих клипа с побоя в интернет. Не съм правила коментар под видеото. По телефона тийнейджърката ми каза, че малкото ми дете ще бъде дадено за органи, а с другите ми две деца, които са първи клас – ще получат същото като момичето от клипа", сподели друга жена.

Полицията работи по случая. "За конкретния случай искам да уверя, че веднага е започната проверка. Установени са непълнолетните извършителки. Има данни за две престъпления – грабеж и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди", заяви говорителят на МВР Мариела Маркова.

Стана ясно, че двете момичета ще бъдат изключени от училището, но това не решава проблема с агресията им върху децата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

НА БАС

преди 2 години

че са римлянки, и затова не ги закачат и са безнаказани?

38

анонимен

преди 2 години

В Украйна и Русия хората не спят. Но какво да ви се обяснява на вас. Неглижирате всеки сериозен проблем. Не става дума за сериозни проблеми. От инфекции и във война се губят животи. Това не са просто сериозни проблеми, това са огромни трагедии. Колко майки са лишили войните от синовете им и колко млади жени от съпрузите им. Бебета са оставали сирачета във войни. Какво си мислим ние?!

37

анонимен

преди 2 години

Естествено. Още е рано да се спира тестването. От нас трябва да се вдигне ръце, само глоби. Само солени глоби за неносене на маска или неправилното й поставяне. Две години не разбрахме, че имаме работа с вирус, който убива наред. Каквото ще да става вече. не виждате ли, че има война?! Тоя, който е написал , че март 2020, когато хората не знаеха, са ни обещавали нормален живот, не е от най-мислещите. Не знаеха тогава. Не ни е нормален животът, сега пък има война; не сме на три години.

fallback