Снимка: архив, БГНЕС
fallback

77-годишен мъж е починал на опашка за олио в Бургас. Той изчаквал реда си пред един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков”.

Опашката е била дълга около 300 метра.

След дълго чакане мъжът е починал до палети с олио, предаде Нова тв.

На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта.

Местните жители са възмутени, че се чака с часове, за да се доберат до по-евтиното олио в магазина.

"Мъжът почина в магазина. Блъскаха го и му стана лошо. Беше лудница. Хората казаха, че е паднал, посинял е и е починал. Опашката беше огромна”, разказа една от жените, която е пазарувала в магазина.

Подобна е ситуацията пред всички големи хипермаркети на същата верига в Бургас.

Съдебно-медицинска експертиза ще установи каква е точната причина за смъртта на мъжа.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

291

Ами да

преди 2 години

Сега Кауфланд ще си изчисти складовете от залежалото олио! Ама телевизията и всички информационни медии са виновни! За всичко си има причина, и за всичко се намира начин, човек да се справи! Но *** народ , слаба държава! Ей, така се юрна народа да гласува за Радев и кликата му, начело с Кирчо и Кокорчо и сега берем плодовете! Да ни е честито! Ще има още такиви моменти! Върнахме се в 90-те години!

290

до 351

преди 2 години

До Анонимен,бедни ли,дай боже всекиму"бедност"като българската,да не работиш,но да ти дават заплата и пенсия,да крадеш тока и водата,данъци да не плащаш,храна да не купуваш,да н еси знаеш имотите,да се чудиш къде да обикаляш по света,щото си го обиколил сто пъти,ей,как искам всички хора по света да са "бедни"като българите-милиардери

289

ГОЛЯМО КРАДЕНЕ ПАДА

преди 2 години

ОПАШКИТЕ ЗА ОЛИО НА НИНОВА МИ НАПОМНЯТ НА ОПАШКИТЕ ЗА ХЛЯБ ПО ВРЕМЕТО НА ВИДЕНОВ- ПАК ЛИ МИЛИОНЕРИ ЩЕ НИ ПРАВЯТ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ.

fallback