291

Ами да

преди 2 години

Сега Кауфланд ще си изчисти складовете от залежалото олио! Ама телевизията и всички информационни медии са виновни! За всичко си има причина, и за всичко се намира начин, човек да се справи! Но *** народ , слаба държава! Ей, така се юрна народа да гласува за Радев и кликата му, начело с Кирчо и Кокорчо и сега берем плодовете! Да ни е честито! Ще има още такиви моменти! Върнахме се в 90-те години!

290

до 351

преди 2 години

До Анонимен,бедни ли,дай боже всекиму"бедност"като българската,да не работиш,но да ти дават заплата и пенсия,да крадеш тока и водата,данъци да не плащаш,храна да не купуваш,да н еси знаеш имотите,да се чудиш къде да обикаляш по света,щото си го обиколил сто пъти,ей,как искам всички хора по света да са "бедни"като българите-милиардери

289

ГОЛЯМО КРАДЕНЕ ПАДА

преди 2 години

ОПАШКИТЕ ЗА ОЛИО НА НИНОВА МИ НАПОМНЯТ НА ОПАШКИТЕ ЗА ХЛЯБ ПО ВРЕМЕТО НА ВИДЕНОВ- ПАК ЛИ МИЛИОНЕРИ ЩЕ НИ ПРАВЯТ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ.

288

vasil

преди 2 години

Райна Княгина би избродирала - "ОЛИО или СМЪРТ" в наши дни, жалка картинка.

287

Ангелина

преди 2 години

Жалко е всичко това и достатъчно красноречиво говори ....!!!Дори и навремето при "соца" ,когато продаваха само на Нова година в "показните магазини" - банани и портокали ,не са се случвали такива "опашки- убийци".Въпросът е кой е виновен за всичко това....и дали ние няма сами да се убием в пряк и преносен смисъл и без война ?!В България за съжаление "най-дефицитните стоки" не се купуват ,те не се продават ,пък и за тях няма "потребители"!При "соца" се редяхме с часове на дълги опашки за книги.

286

Анонимен

преди 2 години

"Новините" ви нямат край. Я се върнете при ковидните си философи, че ще умрат от глад. Искам да кажа, че не вярвам на новините ви днес, вчера, и утре.бг.

285

Анонимен

преди 2 години

Koмунизмът си бил отишъл? В момента когато комунонаследиците се насадиха отново на ВСИЧКИ постове в държавата и младите видяха какво означава КОМУНИЗЪМ. Все още не са го проумели, ама има време, мизерията учи бързо

284

Анонимен

преди 2 години

Алоууу кауфланда, що не турихте лимит на шушетата и нямаше да има проблеми

283

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с коронавируса, май го забравихме

282

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРКО НИНОВА ,ЗАЩО НЕ ПОМОГНА НА ЧОВЕКА ЗАРЕДИ ДЪРЖАВАТА С ОЛИО.

281

волк

преди 2 години

пиздюк какво тие виновен путин за олиото . попитай старчето

280

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Милиони руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

279

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...добре,много си "аргументиран"...Но за да бъдеш по-убедителен,направи следния експеримент:..-Премини бавно пред бясно движещи се коли!...БЕЗ ДА СИ "тръгнал да умираш" !...Давай!...Но преди това ангажирай някой твой познат да ни запознае с резултата !

278

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Израза е такъв,драги !..-"Готов да умре"...ТИ как мислиш,на 77 би ли имал сили да те блъскат и натискат 30-40 годишни побърканяци ?...Ясно му е било,че с това рискува живота си ,но въпреки това се е натиснал и той там..Другия вариант е че не му е било ясно,но тогава..."дългия му житейски опит "..ОТИВА НА КИНО !

277

П.К.

преди 2 години

ГОЛЯМАТА ИСТЕРИЯ =ОЛИО= То да беше поне мерло, каберне, или сливенска перла...А то, най-обикновенна течност, използвана, предимно в кухнята. И тези, които не спаха и закупиха по десетина стека, на кого ще ги продават след десетина деня? А властта, какво прави властта при такава истерия? Този, който трябваше да уволни поне един министър за неговото бездействие и сеирджийство си ходи до Версай, до Анталия??? А проблемите на България ... на автопилот??? Доживяхме и то това.

276

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости

275

Анонимен

преди 2 години

пискливия народ започна да пише отрицателни коментари

274

ПроСоТо

преди 2 години

бх ти и айдиотията,налегнала нашето скромно,но не много умно племе !!!...Готови сме да умрем на "опашка" ,чакащи да купим нещо на по-ниска цена при условие,че съвсем скоро ще го изразходим и ще трябва отново да висим на опашки..?!..Аз разбирам да рискуваш живота си /като в тоя случай /,но само ако с една покупка можеш да решиш тотално и завинаги финансовия си проблем ..Все пак,дори и да ви прозвучи грубо,но починалия мераклия все пак се е докопал до лелеяното олио...Даже до цяло пале от него..

273

Анонимен

преди 2 години

ОТ 50 ГОДИНИ КАТО ВИДЯ ОПАШКА ОТ 5ЧОВЕКА И ПОВРЪЩАМ,ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА 300 МЕТРА ОПАШКА ЗА ПРОМОЦИЯ. И НА 5 МЕТРА ОТ БЛОКА ДА ПРОДАВАТ ИМА ЛИ ОПАШКА ПОДМИНАВАМ. А РЕШЕНИЕТО НЕ Е В ПРОМОЦИИТЕ, А В ТРАЙНОТО И УСТОЙЧИВО НАМАЛЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ, НО ТОВА В ХАРВАРД НЕ СЕ УЧИ!!!

272

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА