fallback

Жълт код за силен вятър и снеговалежи е обявен в почти цяла България утре. Количествата на валежите може да достигнат 15-30 литра на квадратен метър.

Оранжев код за силен вятър и значителни снеговалежи важи в части от Западна, Северна, Югозападна и Южна България. На много места ще се образува снежна покривка, а силният вятър е ще допринесе за виелици и навявания.

В планините ще е облачно с валежи от сняг, в много райони – интензивни. Силен вятър ще снижи и температурите - максималните на 1200 метра ще бъдат около 1°, на 2000 метра – около минус 8°. (БГНЕС)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

до 1 ; Значи малко помниш ! Аз като ученик и като войник съм бил свидетел на такова почти пролетно време през февруари ,последвано от сняг до кръста ! Никъде не е казано обаче ,че зимата всяка година трябва да настъпва и преминава по един и същ начин !

7

Унизително

преди 2 години

За всеки човек е изнудване на руснаците да плащаме много повече,защото сме роти войната им с Украйна. Но след две три студени зима,това ще бъде автогол ,защото ще ни принуди да намерим други макар по скъп вариант.

6

Жълт код

преди 2 години

Не яжте жълт сняг.

fallback