Снимка: БГНЕС
fallback
17 патици са били застреляни в парка Бачиново в Благоевград, съобщи bTV.
 
Служители на общинското предприятие "Биострой" вчера сутринта са открили застреляни 17 диви патици. Най-вероятно птиците са убити с въздушна пушка.
 
Записите от видеокамери са предадени от полицията, посочи Дейвид Арабаджиев, административен секретар на община Благоевград.
 
"Два пъти е страляно по птиците - единият около 20 ч. вечерта, а след това между 2.30 и 3.30 ч. Това вероятно е един и същи човек", коментира той.
 
"Не мога да проумея как може да се стреля по беззащитни животни", коментира той.
 
"Това, което прави впечатление от записите е, че човекът е спокоен, въпреки че има доста камери в парка. Видно е, че ги е избягнал, но се надявам самоличността му да бъде установена. Вижда се от записите, че спокойно заема поза за стрелба по птиците. Вижда се още походката му, ръста, дрехите, с които е облечен", допълни Дейвид Арабаджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Иво

преди 2 години

Светът ще е едно по-добро място, когато човека го няма!!!

5

Кико

преди 2 години

На юг от София и въобще цяла Западна България е на ниво ,високо размахват среден пръст!

4

Анонимен

преди 2 години

в някой западни цивилизовани държави за такова деяние се влиза в затвора, а тук дори и за убийство не те вкарват а камо ли за такова нещо. Нищо чудно че се превурнахме в Сомалия на Европа и само се имаме за европейци, а всъщност населението е селско и чалгаджиско с много ниско IQ

fallback