Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Над два метра снежна покривка натрупа край яз. "Белмекен" и едноименната спортна база в Рила. Тежки машини успяха да разчистят пътя.

Управителят на спортната база Йоло Николов каза за Bulgaria ON AIR, че пътят вече е проходим и електричеството не е прекъсвало.

Освен с тежки машини в разчистването на пътя са се включили и мъже с лопати. А цялата операция бе заснета с дрон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Приятел

преди 2 години

Докато тези хора се бориха със преспите начело с директора на базата,някакви дебелокожи чиновници си прекарват почивката на Малдивите.Роторния снегорин е на 40 години.Счупи се няколко пъти и след неимоверни усилия и мъки,отново влизаше в боя.Купете една машина за 60-70 000 ?.Оборота от спортистите от цял свят покрива това !!!!!Долу крадливото чиновническо племе !!!

8

Waffen SS

преди 2 години

До Пешо от пътното/// Ами какво да се прави,физиология ,все пак човек не е машина или вибратор.Трябва му подходяща обстановка , за да разгърне своят потенциал,както емоционален ,чувствен ,физически,интеректуален и т.н.

7

До 10

преди 2 години

Нищо не спазвате, само крадете и лъжете. На това е способно това ориенталско племе. Талибаните поне открито си показват какви са, докато лицемерният българин сега ще окраде около 30 милиарда евро от наивните северноевропейци и пак ще съска с азиатския си инат и подмолност, а държавата му пак ще е по-*** от анадолско сметище.

fallback