fallback

Лекар от Спешното отделение в Хасково ще бъде наказан заради проявена вербална агресия към пациент. Назначена е и проверка на болницата. Етичната комисия към Българския лекарски съюз също се е самосезирала
 
Видеото е заснето през лятото, но се появи в социалните мрежи преди дни. Появиха се и десетки сигнали от други пациенти, потърпевши на д-р Жан Пейчев. 
 
"Смачкаха ме, крещеше ми се насреща, направиха ме на нищо, без дори да ми позволят да обясня", сподели пред Bulgaria ON AIR потърпевшата Ива Василева.
 
"Помолих въпросния лекар да вляза в кабинета. През това време видях как дърпаше дъщеря ми като парцал, тя беше буквално в безсъзнание", разказа Панайот Илиев.
 
Самият д-р Пейчев отказа коментар. 
 
Директорът на лечебното заведение - д-р Георги Гелов, призна, че има и други оплаквания от пациенти към същия лекар. 
 
Вижте повече в репортажа.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 2 години

Докторът изглежда поне близо 60-годишен. Не трябва да се прибягва с лошо към човека и закани, а да му се помогне, видимо по реакцията му....нещо му има - на психологическа или на психическа основа е, трябва да го види специалист, за да му помогне, но това поведение е крайно неприемливо и ненормално.

30

Влади

преди 2 години

Пак трият тук. Оставят коментарите на разни неориентирани в живота *** , защитници на правата на ромските тарикати , които живеят на нашия гръб. Защитници на ромите, идете да почакате в някое спешно отделение, да се нагледате на ромски номера, на неосигурени хитряги. Ако сте нормални, ще гръмне бушона още на 10та минута и никога няма да пишете глупости и да плюете лекарите!

29

Анонимен

преди 2 години

Гелов и доктора нервак са си приятели от край време...прикриват се взаимно! Мислите ли, че ако нервака го беше страх от директора, щеше да си позволи да изтерясва така?!

fallback