31

Анонимен

преди 2 години

Докторът изглежда поне близо 60-годишен. Не трябва да се прибягва с лошо към човека и закани, а да му се помогне, видимо по реакцията му....нещо му има - на психологическа или на психическа основа е, трябва да го види специалист, за да му помогне, но това поведение е крайно неприемливо и ненормално.

30

Влади

преди 2 години

Пак трият тук. Оставят коментарите на разни неориентирани в живота *** , защитници на правата на ромските тарикати , които живеят на нашия гръб. Защитници на ромите, идете да почакате в някое спешно отделение, да се нагледате на ромски номера, на неосигурени хитряги. Ако сте нормални, ще гръмне бушона още на 10та минута и никога няма да пишете глупости и да плюете лекарите!

29

Анонимен

преди 2 години

Гелов и доктора нервак са си приятели от край време...прикриват се взаимно! Мислите ли, че ако нервака го беше страх от директора, щеше да си позволи да изтерясва така?!

28

777

преди 2 години

Хайде пак, и после биели ги...ами ще ги бият, докато не разберат , че пациента е човек а не номер с диагноза и има близки хора, които го обичат и се тревожат за него, така ще е. То да лекуваш хора, трябва да притежаваш не само диплома но и емпатия и човещина. Като не е по силите ти...друм. Няма да си играем тук на абстрактен хуманизъм.Хипократова клетва...дръжки!

27

До 23

преди 2 години

а една флейта да ми извъртиш първо може ли. после можеш да я включиш в иска си

26

До 25

преди 2 години

Който нарушава закона ще си носи последствията. А крещенето е макс. дребно хулиганство за 200 лева.

25

Анонимен

преди 2 години

Чакай бе, как така ще ми повишава тон, на другото отгоре - да ми крещи и да ме заплашва със съд?! Аз да не съм невменяем, че да се отнася така?! Всеки е личност, няма право да унижава личността на човек!

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Тия, които си биха камшика и напуснаха, не получават! Те получават от 6 до 8 000 евро, в Германия, Белгия, Испания, Великобритания...

23

До 12

преди 2 години

GDPR. Веднага те осъждам.

22

Анонимен

преди 2 години

Лекарите още ли получават по 1000 лева бонус месечно?

21

Анонимен

преди 2 години

Ехо

20

Анонимен

преди 2 години

Аман от номерата на църните. Лекарят трябваше да заведе иск за нанасяне на психически травми

19

123

преди 2 години

Този не е попаднал на правилните хора, да му *** канчето. По добре без 90% от БГ "лекарите" от колкото с такива нагли и неграмотни твари!

18

Анонимен

преди 2 години

Преди 1989 година лекарите не си позволяваха такова отношение към пациентите и придружаващите ги, но след 1989 година някои лекари се чувстват като богове. Повечето са си свестни лекари.

17

Анонимен

преди 2 години

Прави са били синигерите да ги бият. Е сега видяха истината и във Враца и в Хасково. А видяха и тези дето предадоха богу дух на стълбите пред болницата. Тогава изкараха виновни чистачката и шофьора.

16

Биографията на Жан П

преди 2 години

Ето биографията на д-рsform: Д-р Жан ПейчевОбразование: Математическа гимназия, Пловдив, Випуск 1980Висше образование: Киевски медицински университет, 1988 г.

15

Анонимен

преди 2 години

Ромски напеви от Сарасате

14

Назад във времето

преди 2 години

Върнете се назад и ще разберете кой остави държавата без лекари. Беше време, когато млад лекар, за да придобие специалност трябваше лично и законно да плаща.Една вече бивш министър на здравеопазването и още подвизаваща се по телевизиите намали специализациите, защото било пренаситено с кадри.Да търсиш връзки и да плащаш, за да специализираш,къде го има другаде.Сега си хвърлят обвинения едни на други в боричкане з кокала, а лекари няма.Къде преуморени,къде чувстващи се безнаказани и всичко за с

13

Анонимен

преди 2 години

Лошото е че още има много хора с комунистичско възпитание - страх ги е от лекарите и търпят такова отношоние Преди 89 година бе така , лекарите бяха като богове и правеха каквото си искат с пациентите

12

Анонимен

преди 2 години

Всеки път като имате конфликт с някого / особено държавен служител / веднага вадите телефона и снимате Видеозаснемането е оръжието на нашетш време Ако не бе записът никой нищо нямаше да разбере и докторът щеше да продължава с отвратителното си поведения към други