Снимка: БГНЕС
fallback

Товарен влак дерайлира в Мездра и спря движението през гарата за няколко часа. Няма информация за пострадали хора.

Инцидентът е станал малко след 5:00 часа. Движението на място вече е възстановено. Влаковете обаче ще се движат само по един коловоз, което ще доведе до нарушение в графика за движението им в това направление, съобщават на сайта на БДЖ.

Пътниците от влаковете за Варна и Силистра са били извозени с автобуси до Роман, откъдето продължават пътя си с други композиции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Въпреки няколкото осъдителни присъди във връзка с катастрофите в БДЖ,саботажите не престават.На някой много му се иска БДЖ да бъде приватизирана за жълти стотинки,като БГА Балкан,БТК,БМФ,Корабостроителницата във Варна и редица други значими през соца"култови" предприятия.Даже се направи скоро и опит да се отмъкне и ДКК,ей така,без един лев да се плати.Просто да я откраднат по герберски.Ама им приседна.

7

Анонимен

преди 2 години

Въпреки няколкото осъдителни присъди във връзка с катастрофите в БДЖ,саботажите не престават.На някой много му се иска БДЖ да бъде приватизирана за жълти стотинки,като БГА Балкан,БТК,БМФ,Корабостроителницата във Варна и редица други значими през соца"култови" предприятия.Даже се направи скоро и опит да се отмъкне и ДКК,ей така,без един лев да се плати.П гости да я откраднат по герберски.Ама им приседна.

6

Totenkopf

преди 2 години

Подривната дейност на юдеоболшевиките и теххните слуги гербаджии не спира и за ден! Престъпниците трябва да бъдат осъдени за вредителство.

fallback