8

Анонимен

преди 2 години

Въпреки няколкото осъдителни присъди във връзка с катастрофите в БДЖ,саботажите не престават.На някой много му се иска БДЖ да бъде приватизирана за жълти стотинки,като БГА Балкан,БТК,БМФ,Корабостроителницата във Варна и редица други значими през соца"култови" предприятия.Даже се направи скоро и опит да се отмъкне и ДКК,ей така,без един лев да се плати.Просто да я откраднат по герберски.Ама им приседна.

7

Анонимен

преди 2 години

Въпреки няколкото осъдителни присъди във връзка с катастрофите в БДЖ,саботажите не престават.На някой много му се иска БДЖ да бъде приватизирана за жълти стотинки,като БГА Балкан,БТК,БМФ,Корабостроителницата във Варна и редица други значими през соца"култови" предприятия.Даже се направи скоро и опит да се отмъкне и ДКК,ей така,без един лев да се плати.П гости да я откраднат по герберски.Ама им приседна.

6

Totenkopf

преди 2 години

Подривната дейност на юдеоболшевиките и теххните слуги гербаджии не спира и за ден! Престъпниците трябва да бъдат осъдени за вредителство.

5

Gorskio

преди 2 години

Много бавно е карал, затова... Сега с новата наредба на транспортният министър като вдигнат скоростта всичко ще стане тип-топ!

4

Петрохански партизан

преди 2 години

Потвърждам, че инцидента е станал снощи след 22ч. Бях на гарата, жената се качи на влака за Марна през ГО, 5мин чакаха докато кондукторите кажат, че има проблем на Мездра (сякаш не са знаели, просто чакаха хората да се съберат). След това ги прикачиха на влака през Карлово на 10ти коловоз, изкараха ги от гарата и ги върнаха на 8ми, влака тръгна с близо 1ч закъснение! Абсолютно безобразие, нулева информация, още по-лоша организация, никаква компенсация за неудобството и мръзненето по гарите!

3

Дончо Тръмпов

преди 2 години

Закривай таз клоакка!!!!

2

Панелистан

преди 2 години

замръзнал в 1965г!

1

Анонимен

преди 2 години

Инцидентът е станал към 22:00 ч. вчера, а не в 5:00 ч. тази сутрин