Снимка: БГНЕС
fallback

Служебният премиер Стефан Янев, вицепремиерът Бойко Рашков и вътрешният министър Светлан Стоев пристигнаха в болница "Пирогов", където са настанени оцелелите от катастрофата на магистрала "Струма" македонски граждани, предаде репортер на БГНЕС.

Oще по темата

Очаква се членовете на кабинета да разговарят с оцелелите. По-късно те ще дадат и брифинг пред медиите.

В "Пирогов" всеки момент ще пристигне и македонският премиер Зоран Заев, заедно с външния министър на РС Македония Буяр Османи.

При тежкия инцидент са загинали 12 деца и общо 46 души. Автобусът се е връщал заедно с още три след екскурзия от Истанбул.

Версиите за катастрофата са две - човешка грешка или техническа неизправност. Появиха се и версии, че на това място са се случвали и други катастрофи.

На мястото се извършва разследване. Движението ще остане блокирано, предава Нова тв.

Зоран Заев пътува към България, след като е уведомен от Стефан Янев за трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Илия

преди 2 години

Не не е построена от него.. Той нищо не е построил. Но построеното по негово време е некачествено. Правеха се много ремонти на реммонтите....

8

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните тръгнаха по кръчми и по пътища и ги сполетя ха беди. Масови мероприятия, пътувания, а ние неваксинираните, освен, че няма да се разболеем от вирус, но и от злополуки се оказваме предпазени. Ха ха, да не останат само неваксинирани тук? Вече се убедих, че има Господ.

7

Анонимен

преди 2 години

Може да прозвучи зле, но загинаха все ваксинирани и понеже са ваксинирани, макар индиректно. Пуснаха ги свободно безсмъртните и почнаха да гинат. Възрастните нахора не са виновни-тях ги ваксинираха насила по домовете, тези пътешественици македонски, са пак насила ваксинирани, тези в САЩ. Вие без да искате спасявате животите на неваксинираните, които принудително си стоят вкъщи, и всячески се чудите как да ги унижите. Благодаря, че ми спасявате живота, макар и с лоши намерения.

fallback