9

Илия

преди 2 години

Не не е построена от него.. Той нищо не е построил. Но построеното по негово време е некачествено. Правеха се много ремонти на реммонтите....

8

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните тръгнаха по кръчми и по пътища и ги сполетя ха беди. Масови мероприятия, пътувания, а ние неваксинираните, освен, че няма да се разболеем от вирус, но и от злополуки се оказваме предпазени. Ха ха, да не останат само неваксинирани тук? Вече се убедих, че има Господ.

7

Анонимен

преди 2 години

Може да прозвучи зле, но загинаха все ваксинирани и понеже са ваксинирани, макар индиректно. Пуснаха ги свободно безсмъртните и почнаха да гинат. Възрастните нахора не са виновни-тях ги ваксинираха насила по домовете, тези пътешественици македонски, са пак насила ваксинирани, тези в САЩ. Вие без да искате спасявате животите на неваксинираните, които принудително си стоят вкъщи, и всячески се чудите как да ги унижите. Благодаря, че ми спасявате живота, макар и с лоши намерения.

6

Анонимен

преди 2 години

Лицемери... 254 български граждани жертви от вируса и никой не обелва дума за съболезнования на близките им.

5

До 1

преди 2 години

Не, този участък го строиха по времето на царя и Станишев. Нещо да кажеш?

4

Въпрос

преди 2 години

И какво промениха като пристигнаха там двамата пъпеши - министри ??? Възкресиха ли умрелите или оказаха ли първа помощ ??? Престанете да описвате като най-важно събитие присъствието на разни случайници като двамата служебни чиновници, набедени за министри !

3

Дедо Пенс

преди 2 години

До 4: Директорката на дома ДАЖЕ не им знаеше имената! Не знаеше колко човека персонал е на смяна...

2

Анонимен

преди 2 години

Защо не бяхте така спешни снощи? 9 човека, не старци, а хора загинаха, а на вас ви през оная работа. Тези за които жалите са чужди граждани и са тръгнали на купон, а старците са били при ужасни условия и още колко са като тях в "милата" родина с малка буква. Изказахте ли съболезнования на близките им?

1

Анонимен

преди 2 години

Бойко ли построи магистралата?