Снимка: БГНЕС
fallback
Протест пред Съдебната палата в Пловдив заради поредното заседание по делото за екстрадиция в Гърция на Тошко Тодоров, който е обвинен в трафик на мигранти, съобщи Нова тв.
 
Сред протестиращите е и самият Тошко Тодоров. В кемпера му бяха задържани 28 мигранти в гръцкия град Драма. Превозно средство обаче е било продадено 3 месеца преди това.
 
"Нямам абсолютно никаква вина. Всички ме подкрепят. Продал съм микробуса и съм го отписал от КАТ. Не съм напускал страната в диапазона, в който са хванали мигрантите", коментира Тошко.
Oще по темата
 
Адвокатът на семейството - Гънчо Гънчев, се надява, че съдът ще оправдае клиента му.
 
"Оптимисти сме. Ако го екстрадират, му предстои дълъг престой в следствените арести в Гърция. В случая обаче е налице несъответствие в пропорционалността на наказанието и деянието. Нарушени са правата за ефективна защита на доверителя ми", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

д-р Дрегер

преди 2 години

Щом така се развиват нещата и се е стигнало до съд и екстрадиране, значи НЯМА договор за покупко-продажба.

3

Анонимен

преди 2 години

В пловдивския КАТеричарник явно от доста време се въртят големи схеми. Това е пример за такава. Един познат пък му взеха колата, защото пловдивски КАТеричоци я регистрирани крадена,ден по-късно пререгистрация в София и айде на пазара,балъци бол. Само като се сетя че оня хамавия шеф с дрогата излезе в майчинство.

2

Неадекватна реакция

преди 2 години

Докога ще мъчат този невинен човечец? Да съдят нотариуса или катаджията които не са си свършили работата. Сиромахът има договор за продажба и сделка изповядана при Нотариус!!! Тези нотариуси само за събиране на такси ли съществуват?

fallback