Снимка: БГНЕС
fallback
Сагата със заседналия кораб край Камен бряг продължава. Днес се очаква да пристигнат трите баржи. Те ще бъдат използвани за разтоварването на азотния тор. Плавателният съд беше укрепен с котви, които трябва да го задържат стабилен при по-бурно море.
 
Вече са източени 23 кубически метра горива и смазочни материали, увериха от транспортното министерство, предаде Нова тв.
Oще по темата
 
Екипажът на "Вера Су" вчера също отказа да напусне кораба. От Апелативната прокуратура във Варна обаче изтъкнаха, че хората на борда трябва да бъдат разпитани от съдия. Опитите екипажът да бъде свален продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Стоян

преди 2 години

Някой е хвърлил око на кораба и затова са тези циркове вече близо месец. Екипажа напусне ли кораба той става ничий. Демек на този който го намери заедно с всичко на него.Затова не го издърпват от пясъка да принудят моряците от глад да слязат.Поредния ганьовски цирк.

12

Странно:

преди 2 години

1.ИМАМЕ Гранична ПОЛИЦИя.2. Има корабен дневник.3. Съдия, Прокурор, Следователи ще се качат на кораба, разпитат, вземат коравния дневник.4. ЗАЩО се чака ТУРСКАТА страна, нанесла ВРЕДИ на България, да ИНСЦЕНИРА смъртта на екипажа или пожар.... ТОГАВА????Г-ДА ДЪРЖАВНИЦИ, какво се чака?Имаме МОРСКА граница, ЗАКОНИ, НАРУШИТЕЛИ, ОТКАЗВАЩИ да бъдат РАЗПИТВАНИ.КАКВО ПРАВИМ ?

11

Кармен Младенова

преди 2 години

За Средиземно море има информация че по повърхноста му плуват близо 4.000 тона пластмасови отпадъци. Защо няма информация колко е замърсено Черно море?

fallback