Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Четири климатика и четири автоматични сешоара за ръце са били откраднати от крайпътните съоръжения на местата за отдих край автомагистрала "Струма" в района на Сандански.

Санитарните възли и паркингите до тях бяха затворени в средата на август. Достъпът до съоръженията беше ограничен със сигнални ленти и знаци, след като те останаха без охрана и поддръжка.

Тогава от Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че временно работата на фирмата, с която има сключен договор за поддържа и охрана на обектите, е преустановена, припомня БНТ.

Казаха и че се търсят варианти за решаване на проблема, но не се ангажираха със срокове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Loko

преди 2 години

Преди няколко години, фирмата ни построи етажен паркинг в София. само за седмица бяха откраднати половината пожарогасители. И то не от които си мислите, а уж от нормални наглед хора, с хубави коли. Имаше камери в паркинга и всичо се виждаше. Тарикатското мислене в тая страна ще я затрие.

18

Анонимен

преди 2 години

Ако някой някъде предава своето отечество и слава, (x2): ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ни пази. Ако някое продажно братство граби от народното богатство, (x2): истината днес е само тази - родната полиция ни пази. - Рефрем от естрадна Българска песен.

17

Анонимен

преди 2 години

Генерал Рашков. Поне полицията строй да си върши работата. При бай ти Тошо каква полиция имаше...

fallback