Снимка: БГНЕС
fallback

Със смирение хиляди посетиха храм "Света Петка Българска", където беше отслужена тържествена литургия за 110 години от рождението на Ванга, предава БГНЕС.

Емоционално слово веднага след това припомни живота на пророчицата и сторените от нея добрини, уроците на които учеше и утехата, която даваше. За годишнината от рождението беше осветена галерия "Ванга", в която са представени картини и скулптури на изявени български творци.

Всички те са дарени за случая. Специално беше участието в събитието днес на Музикална лаборатория за човека с диригент Йордан Камджалов.

Близки на пророчицата, политици, общественици, представители на общински и държавни институции, признателни граждани уважиха отбелязването на годишнината от рождението на пророчицата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

До 23

преди 2 години

Да четеш Светото писание, не значи че разбираш какво пише в него! Милиони го четат ,но на единици е дадено просветлението! И не се напъвай да "мислиш", то се разбира със сърцето !

21

Анонимен

преди 2 години

Омраза и допир нямат нищо общо с това, което говориш. Прочети Светото писание и мисли. С главата си. Собствената.

20

Българин

преди 2 години

Странно, всякакви нещастници ,които не са имали никакъв допир със Ванга, ръсят мнение по неин адрес ! Повече от половин век е помагала на хората, и хората които им е помогнала са стотици хиляди! Тука ще се намерят всякакви, които държат да си пуснат миризмата! Омразата и безсърдечието също е Божие наказание, ако ще и да цитират Библията! Спомням си за ония ,дето викали на Христос. . "Знаем кой си, Ти си дошъл да ни погубиш..."! "И той им забраняваше да казват, какъв Той бил..."!

fallback