22

До 23

преди 2 години

Да четеш Светото писание, не значи че разбираш какво пише в него! Милиони го четат ,но на единици е дадено просветлението! И не се напъвай да "мислиш", то се разбира със сърцето !

21

Анонимен

преди 2 години

Омраза и допир нямат нищо общо с това, което говориш. Прочети Светото писание и мисли. С главата си. Собствената.

20

Българин

преди 2 години

Странно, всякакви нещастници ,които не са имали никакъв допир със Ванга, ръсят мнение по неин адрес ! Повече от половин век е помагала на хората, и хората които им е помогнала са стотици хиляди! Тука ще се намерят всякакви, които държат да си пуснат миризмата! Омразата и безсърдечието също е Божие наказание, ако ще и да цитират Библията! Спомням си за ония ,дето викали на Христос. . "Знаем кой си, Ти си дошъл да ни погубиш..."! "И той им забраняваше да казват, какъв Той бил..."!

19

RD

преди 2 години

Щом централни медии се занимават с вуду, хвърляне на боб и тем подобни, ясно до къде го е докарало това общество.

18

Анонимен

преди 2 години

Оф .... трагедия.

17

Bebok

преди 2 години

Кой е този чувек в смешна шапцица на снимката? Магьосник ли е или кво тва чудо?

16

Bulgur

преди 2 години

Само *** народ може да вярва в подобни чудеса и измишльотини.Великите българи!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Стига сте писали за тая вещица!

14

Анонимен

преди 2 години

Пророците са до Христос. Те са пророкували появата Му, както и събития, които очакват израилтяните. След Христос няма пророци. А колкото до Вангелия Гущерова, в Сеетото писание ясно се казва кой е пророк и кой е лъжепророк. Всичко от Бога е добро, а останалото е от лукавия.

13

Анонимен

преди 2 години

Ванга, Кашпировски, Джана (или подобна беше). Уж *** не вярвали в религия и черни и бели магии, но на тея някак си много вярваха. Що така?

12

Анонимен

преди 2 години

Всеки може да пише в настоящето, какво бил предсказал някой си и то се сбъднало. Гугъла обаче има една интересна функция - да търсиш в период от време. И тогава се вижда че "гадателите" нищо не са могли да предскажат. За пандемията и обръщането на живота ни - нито дума. За това пък какви ли не тъпотии, от които естествено нищо не се случило

11

Анонимен

преди 2 години

Едно време беше много уваважавана от ком.партията и особено от съветските власти. Даже и сериал направиха за нея. Гледах някакъв документален филм за нея - нещо не ми хареса цялата работа.

10

Анонимен

преди 2 години

Вещица

9

Анонимен

преди 2 години

Литургия в сатанински храм, посветен на врачка и изписан от комунист-окултист. Българска пародия на религия. Бог да ни прости!

8

Анонимен

преди 2 години

в Библията пише да не вярваме на врачки! само на говорещи от името на Господ! Ванга никога не е казвала:"Господ ми каза..."!

7

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е казала, че всички трябва да се ваксинират! Ваксинирайте се, не сте по - мъдри от баба Ванга!

6

Глупости

преди 2 години

Тая *** с грозните картини на Светлин Русев на които се мъдри Нешка Робева не никакъв храм. Позор!

5

Българин

преди 2 години

Ванга е врачка, т.е. тя е била служителка на дявола, понеже врачуването е строго забранено в Свещеното Писание. За съжаление много хора се увличат от тези езически практики и увреждат душата си. Споменатата жена пълнеше къщата си с икони като всяка врачка, стремейки се да се представи като православна християнка. Това се правеше с цел да подбуди пр.остодушните да й повярват. Всъщност тя беше прикрита езичница и враг на православието.

4

Anonimen

преди 2 години

Според Православието Вангелия Гущерова не е никаква пророчица, и очевидно е имала работа с тъмни сили, от които черпи познания, те са я контролирали.Показателно е и, че храмът се обслужва от разколници, а не от кононичната БПЦ.Не си губете времето и не се заблуждавайте с такива фалшиви пророци.

3

Ванга йот Струмица

преди 2 години

За господин Борисов пророчество! Йот огиня ке дойде България ке спаси! Тъй като Борисов е пожарникар и пророчицата ясно е видяла кой ке спаси България...