Снимка: МВР
fallback

Отново тежка катастрофа в Стара Загора - кола и мотор са се ударили тази вечер. Мотористът е починал. Пострадала е спътничката му, както и пешеходец, който е настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

Водачът на лекия автомобил е установен и задържан.

Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „Генерал Столетов” и  ул. „Цар Иван Шишман”. Сигнал е подаден в 19:40 часа, съобщи Нова т.

На ранените е оказана медицинска помощ.

Шофьорът на лекия автомобил първоналачно е напуснал мястото на инцидента. Самата кола е намерена в близост до местопроизшествието.

Това е втората тежка катастрофа в града за последните два дни. В петък вечерта шофьор с книжка от 4 месеца блъсна три млади жени, едната от който е в тежко състояние По първоначални данни младежът е дрифтил.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 години

на видеото от камерите се вижда как и двамата минават на червено, моториста засилен не може да спре, колата наркоман който завива ляв в еднопосочна на пътя на моторалош късмет но каквото такова

28

Иван

преди 2 години

Ст.Загора е ад да си пешеходец и шофьор от друга страна.Пренаситен град от тарантайки,тесни улици,вечер светят уличните лампи като църковна свещ - нулева видимост за шофьорите за пресичащи пешеходци.Тротоарите са превърните в паркинги,принуден си да преминаваш по улицата,и още,и още...мъки от Центъра на Вселената.

27

Анонимен

преди 2 години

До BG-то Не обичам силиконови джуки, все ено гледам травестит......хахахахаха :))) Една даже ме заплаши с брат си, щото не е харесах, може ли да поверваш.......хахахахаха :)))

fallback