29

Анонимен

преди 2 години

на видеото от камерите се вижда как и двамата минават на червено, моториста засилен не може да спре, колата наркоман който завива ляв в еднопосочна на пътя на моторалош късмет но каквото такова

28

Иван

преди 2 години

Ст.Загора е ад да си пешеходец и шофьор от друга страна.Пренаситен град от тарантайки,тесни улици,вечер светят уличните лампи като църковна свещ - нулева видимост за шофьорите за пресичащи пешеходци.Тротоарите са превърните в паркинги,принуден си да преминаваш по улицата,и още,и още...мъки от Центъра на Вселената.

27

Анонимен

преди 2 години

До BG-то Не обичам силиконови джуки, все ено гледам травестит......хахахахаха :))) Една даже ме заплаши с брат си, щото не е харесах, може ли да поверваш.......хахахахаха :)))

26

Само

преди 2 години

Хан Крум е знаел как да се справя с това диво племе...

25

BG-то

преди 2 години

e дива Индия. И все по-зле става. Като излезеш на улицата и виждаш цялата просто..тия на българина. Мутрен..ца в жипки, силиконови ку...ви, кел...еши в бмв-та по-стари от тях. На никой не му дреме за нищо, никой няма страх от закона. Всеки ден заради такива умират невинни хора. БЕЗНАКАЗАНОССТА до тук ни докара.

24

Анонимен

преди 2 години

шофера на колата е синче на знатен градски убавец, а те си падат малко страхливци и първо бегат после търсят някой да поеме вината и след това има демидж контрол и нашто момче ще излезе потърпевш от ситуацията... не се тревожете няма да лежи загиналите са виновни.

23

преди 2 години

Някой мина н червено, но не разбрах кой. Живея точно до светофара. Не е възможно да е дълго жълто, защото светофарът спира движението за коли и има залено само за пешеходци. Има и един незаконен билборд, в който се заби мотора и момичето изхвърча 15тима метра. Мисля, че вината в случая е на колата.

22

Бай Миле

преди 2 години

Кога ще започне акция мотористи??

21

тъй де

преди 2 години

Аааа, щом е мАторист не е страшно........

20

факт

преди 2 години

Мотоциклетите са най-безумните МПС-та, които са разрешени за движение по пътищата... Като се прибави големия трафик и липсата на внимание и дисциплина от голяма част на водачите...

19

Трън

преди 2 години

Това някой пиян ли го е писал. Аман от неграмотници...

18

?!?

преди 2 години

Вчера хората протестираха пред прокуратурата, а трябва пред полицията. Полицията е тази която може да спре безумието на пътя!

17

DAWEDA

преди 2 години

"една от коЙто" е нема такива неграмотни жур-на-ля!

16

оф

преди 2 години

Ама от това съобщение нищо не се разбира! Пишете на разбираем и достъпен език. Къде и как завършихте журналистика? лицето няма грам познания в областта на езикознанието.

15

Анонимен

преди 2 години

Улица "Цар Иван Шишман" е еднопосочна,а на кръстовището със "Ген. Столетов" има светофар. Някой от двамата е минал на тъмножълто явно...

14

Последния Софиянец

преди 2 години

Дано се оправи човека

13

Анонимен

преди 2 години

Там на правите им улици трябва през 100 метра полегнал полицай да направят,гърбица до гърбица за да няма убити!

12

Асан

преди 2 години

Кой виновен матора или колата

11

Аз

преди 2 години

До 14 !!! Това е най-дългото изречение, което съм виждал!

10

Анонимен

преди 2 години

Впрочем, заглавието трябва да е "Отново тежка катастрофа в Стара Загора, убит е моторист".