Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Пореден случай на агресия в училище, и то само две седмици след старта на учебната година. Момче на 14 години е в болница в Пловдив след побой и хомофобски обиди, предава Bulgaria ON AIR.

Петък по обяд. Няколко момчета от по-големите класове отиват при 14-годишния Красимир. Предлагат да продадат убечниците си на старо. Осмокласникът отказва и така вместо книгите - Красимир получава комоцио. Успява да разкаже подробности на баща си от болничната стая.
Oще по темата


"Като им отказал, те казали, че говори като обратен. И той им казал, че гласът си е негов и ще си говори, както си иска, да си гледат работата", сподели Красимир Наков.

След ударите състоянието на момчето е тежко.

"Лекарите засега се притесняват изключително много за окото. Той не е ял от вчера и много повръща", допълни бащата на детето.

След като персоналът на гимназията вижда безпомощния осмокласник, вика Спешна помощ. Днес в училището на проверка бяха от Агенцията за закрила на детето и полицията.

"Не е имало от много време, нямам спомен наистина да е имало проява на толкова жестока агресия. Не сме били информирани, ако е имало в училище. Това не се е случвало", каза директорът на Професионалната гимназия по битова техника в Пловдив Гергана Георгиева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

6

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо Бащата е инвалид с патерици!Сега остава синът му за загуби зрение с едното око, не дай Бог!А лайненцето и неговите родители, и директорката нищо няма да понесат .Справедливо ли е това?Ами те директорите и учителите на сасред учениците-бюрократизирали са се и ето резултата.Ако там вдвора и по коридорите се вижда фигурата на директора и учителите тези безобразия ще ги няма .Но, учениците пушат на единия край на училището отвън , а учителите на другия !Какво очакваш от това им пове

27

6

преди 2 години

Такива групи в училището вилнеят , а тази директорка герберска не знае за това!Щели да наказват ученика , а вас кой да накаже за непознаване на учениците и никаква възпитателна работа!?Причината е в политическите назначения на герберски директори без качества и калпавия закон за образованието ,в който възпитанито е неглижирано!Спиране на закона и нови конкурсиза дирестори -срочни за 4 години !Това искат гражданите и учителите!

26

Анонимен

преди 2 години

Така е, с такива предавания по телевизиите - това.

fallback