28

6

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо Бащата е инвалид с патерици!Сега остава синът му за загуби зрение с едното око, не дай Бог!А лайненцето и неговите родители, и директорката нищо няма да понесат .Справедливо ли е това?Ами те директорите и учителите на сасред учениците-бюрократизирали са се и ето резултата.Ако там вдвора и по коридорите се вижда фигурата на директора и учителите тези безобразия ще ги няма .Но, учениците пушат на единия край на училището отвън , а учителите на другия !Какво очакваш от това им пове

27

6

преди 2 години

Такива групи в училището вилнеят , а тази директорка герберска не знае за това!Щели да наказват ученика , а вас кой да накаже за непознаване на учениците и никаква възпитателна работа!?Причината е в политическите назначения на герберски директори без качества и калпавия закон за образованието ,в който възпитанито е неглижирано!Спиране на закона и нови конкурсиза дирестори -срочни за 4 години !Това искат гражданите и учителите!

26

Анонимен

преди 2 години

Така е, с такива предавания по телевизиите - това.

25

Анонимен

преди 2 години

Както в казармата ни беше страх от дисципа,така и в училище ни беше страх от ТВУ/Трудово-възпитателно училище/в Бойчиновци.Това ни беше в главите при всяко едно по-сериозно спречкване.Трябва да имат страх учиниците от нещо такова,за да си сдържат нервите и да станат хора

24

Дон анонимен 24

преди 2 години

И идеологията на Капитализма е да превъзпитаха в правия дух, в дисциплина, самодисциплина, уважение към човека, храброст, но уви, обаче както ни наложиха Криворазбран Комунизъм, сега и такъв Криворазбран Капитализъм.

23

Анонимен

преди 2 години

Напротив, Комунизмът учеше подрастващите на смелост, на уважение към възрастните, на обич към книгите, на военно обучение, на дисциплина и самодисциплина. А Капитализъм сега на какво ги учи - на изкривени ценности, сексизъм, феминизъм, ЛГБТ, омраза към възрастните, бой, лошотия, никаква дисциплина, никаква смелост човешка, скъсани дънки, безумни татуировки, наркотици, транс, абе ужас!

22

Анонимен

преди 2 години

Навремето един голям руски педагог беше казал, че Капитализмът влияе най-отрицателно на подрастващите. Явно не е сбъркал.

21

Анонимен

преди 2 години

Къф е пък тоя? Чували сме за Мишо шамара и 100 кила. В кой век живееш дедо?

20

Анонимен

преди 2 години

Да позволят на учителите да налагат шамари над сегашните повърнати невъзпитани насекоми - наречени ученици. По мое време - всички учители шамареха, когато трябваше. И да се оплачеш вкъщи - все тая! Така изискваше комунистическото възпитание. Бой до насиране и ЗЛАТЕН ЧОВЕК ставаш.

19

истина

преди 2 години

Поколения израснаха с погрешна ценностна система налагана от медиите и интернет. Във всякакви реалити се налагат образи на мутри и силиконови кифли, агресивното и просташко поведение се представя като мъжкарско. Семейството потънало в работа и проблеми почти е абдикирало от възпитанието на децата и разчита на училището и институциите което е грешка.

18

Анонимен

преди 2 години

Случилото се е извън училищния двор. Предполагам където се събират да пушат малките

17

До 10 Няма ли охрана

преди 2 години

Има - един човек на входа, който следи кой влиза в училището, както е във всяка институция. Ти какво искаш - въоръжени гардове по коридорите да пазят "децата" да не се бият? И не училището е примитивно, а част от учениците. Едно време нямаше охрана, нито камери, защото нравите бяха други. Родителите имаха респект към училището, а учениците не смееха да възразят даже на лелката с кофата и парцала, камо ли на учителите. А сега полиция идва, за да укроти "недоволни родители". Справка 15.09. Сливен

16

Анонимен

преди 2 години

Навремето в класа ни стана сбиване. Бяхме 9 клас. Класната ни, която ни предаваше по руски, тогава другарката Манолова, с пръстена на ръката си като те хакна два-три пъти по тиквите, и обикаляха класната стая цял час. Повече не се повтори.

15

Анонимен

преди 2 години

Не сме си направили децата, за да ни ги трепят в училище!

14

Дърт циганин

преди 2 години

До Млад роммЕ тука нещо не се връзва айде роми да са ама и то с учебници, а това не е за вярване - виж за диващината съм съгласен!

13

До 10

преди 2 години

Абсолютно вярно за чистачката с парцала и дървото. И бяхме щастливи ако не разберат вкъщи. Сега мамите не дават даже и забележка да му направиш. То и на техните глави ще да е,.ама късно ще го проумеят.

12

Анонимен

преди 2 години

Всеки е длъжен явно да дава пари на ромовете,отказал е и са го осакатили.Едно момче от русенско го на убиха че не е имало цигара да им даде.Докато не виснат по дърветата няма да има оправия.

11

Бойка Ханъма

преди 2 години

Потин е виновен бря!!!!

10

Млад ромм

преди 2 години

Обикновенно братята от боята така бият, душманската

9

Анонимен

преди 2 години

Няма ли охрана, която да наблюдава децата?! Какво е това училище - примитивно?! Да не е бойна арена?! Нали има камери защо не ги наблюдават?! Едно време в училище нямаше охрана, но пък лелката -чистачка с парцала и дървото беше достатъчна!