Снимка: БГНЕС
fallback

15-годишно момиче изчезна вчера следобед в бурното море край Китен. То влязло във водата заедно със сестра си, която спасителите успели да извадят навреме.

За съжаление, детето все още е намерено. Спасителната акция беше прекратена вчера заради бурното море.

Инцидентът е станал малко след 16 ч вчера на неохраняема част от плажа, разказа пред БНТ старшият спасител на плажа в Китен.

След като извадихме едното момиче, то имаше много слаб пулс, наложи се изкуствено дишане, след което се върна към живота. После разбрахме, че всъщност с нея е имало още едно момиче и то е изчезнало, допълни спасителят.

Морето беше много бурно, трудно извадихме момичето, допълни спасителят, който първи се притича на помощ на давещото се момиче.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Фалшива новина

преди 2 години

Почти нищо вярно в новината. Спасението момиче е извадено от курортист, а не от спасители. Първият пристигнал спасител се прави, че не е разбрал, че другото момиче е още във водата и чак, когато вече е станало късно, е "разбрал".

23

Бчк

преди 2 години

Атлиман е плаж с много къса ивица!Практиката на концесионерите за месец септември е съкращение на спасителите до 80 %, тоест 2-***, 3-*** спасители охраняват за 10-***, порочна практика за икономия!!!Друг е въпроса какви са спасителите, охранявали този плаж като подготовка и отговорност!Южния плаж на Китен може в началото да е по плитък, но е пъти по опасен заради своята откритост към хоризонта!!!!Почивай в мир дете....

22

АнонимеН

преди 2 години

УДАВИЛО СЕ Е НА ПЛАЖ АТЛИМАН В КИТЕН!!!! АКО БЯХА ОТИШЛИ НА ЮЖНИЯ ПЛАЖ ТАМ ВОДАТА ТИ Е ДО КОЛЕНЕ И НА 10 МЕТРА НАВЪТРЕ!

fallback