24

Фалшива новина

преди 2 години

Почти нищо вярно в новината. Спасението момиче е извадено от курортист, а не от спасители. Първият пристигнал спасител се прави, че не е разбрал, че другото момиче е още във водата и чак, когато вече е станало късно, е "разбрал".

23

Бчк

преди 2 години

Атлиман е плаж с много къса ивица!Практиката на концесионерите за месец септември е съкращение на спасителите до 80 %, тоест 2-***, 3-*** спасители охраняват за 10-***, порочна практика за икономия!!!Друг е въпроса какви са спасителите, охранявали този плаж като подготовка и отговорност!Южния плаж на Китен може в началото да е по плитък, но е пъти по опасен заради своята откритост към хоризонта!!!!Почивай в мир дете....

22

АнонимеН

преди 2 години

УДАВИЛО СЕ Е НА ПЛАЖ АТЛИМАН В КИТЕН!!!! АКО БЯХА ОТИШЛИ НА ЮЖНИЯ ПЛАЖ ТАМ ВОДАТА ТИ Е ДО КОЛЕНЕ И НА 10 МЕТРА НАВЪТРЕ!

21

ПРЕБРОЯВАНЕ 2021

преди 2 години

-1 брой

20

Анонимен

преди 2 години

А защо правителството спря парите на спасителите? Живота на хората не е ли важен за президента? Имаше заделени пари, къде са? Къде са парите гн президент? Откраднахте парите нали?

19

Анонимен

преди 2 години

- Вие сте спасител, разкажете какво се случи? - Ко? НЕ!

18

Анонимен

преди 2 години

Якое да си спасител в днешно време. Цяло лято си на плажа при мадамите, не плащаш хотели и храна. Поркаш си биричката и като ти се приспи си спинкаш на сянка, в оградено местенце където никой не може да прекрачва въжето и да ти хвърля пясък докат си лежиш. Че и пари ти дават, всеки месец. И накрая като се удави някой - а то там неохранявана зона. Кеф напрао, кеф ви казвам.

17

И какво общо има

преди 2 години

Дали можеш да плуваш? В случая става въпрос дали можеш да мислиш! Родителите очевидно не са от мислещите! Сами са си виновни за трагедията! Червен флаг, неохраняема зона и бурно море! Какво ли може да се обърка, а?

16

Анонимен

преди 2 години

До Виновни саЖЪЛТ е бил флага, не червен.

15

Виновни са

преди 2 години

РОДИТЕЛИТЕ! Червен флаг, неохраняем плаж. Видиотени родители, мъртво дете? Очакван изход? Труп. Кое не е ясно?

14

Анонимен

преди 2 години

Когато морето е бурно, едва ли има 200 човека в него, че да не могат да ги следят от плажа. Въпросните спасители, това им е работата а не да сложат едно флагче и да си дремят на сянка. Седиш си на поста на високо и гледаш какво се случва в зоната до съседните постове. Ако са гледали, едва ли щеше да им убегне че две момичета влизат в морето. В такова море най-много да влезнат 5-6 ентусиаста. А те две деца не са видели че влизат. После разбрали че са били две. Ми значи толкова са гледали.........

13

четяща

преди 2 години

До ПенсионерТази зона е бил неохраняема, в съседни зони е имало спасители. Те влизат по сигнал за давещо се момиче (1бр), изкарват я и чак тогава някой им казва, че има и второ дете и са били две. За мен едиственият въпрос е тези деца сами ли са били там и ако не - то тогава защо родителите веднага не са съобщили и за другото. но предполагам, че не са били точно там в момента.

12

Анонимен

преди 2 години

Какво значи заради бурното море? Викат се водолази и почва да се претърсва. И кой точно спасител я е извадил сестрата? Щото по разкази на свидетели някакво момче което е било на плажа я е извадило и докато спасителите са гледали, момчето докато остави момичето и се върне до водата да вади и второто момиче - то вече е било погълнато от морето.... На спасителя, работата му е да гледа хората които влизат и са в морето. Значи те не са видели че две момичета влизат в бурното море. Те после разбрали.

11

Червен флаг и

преди 2 години

Неохраняем плаж. Идват дебилни родители и деца? Въпросът е: какво може да се обърка?

10

Анонимен

преди 2 години

Дарвин си е свършил перфектно работата, но хората не искат да разберат реалността. Природата не е подвлаластна на държави, институции и граждани, тя си има собствени неотменими и непрощаващи закони.

9

Ю Ес Ей

преди 2 години

До успех колежке: щом казваш, колега, така да бъде. Да препоръчаш издание? Само, моля, убеди се лично, че тази дума е включена в него във вида, който посочваш. Благодаря в аванс, колега.

8

Успех колежке !!

преди 2 години

До Ю Ес Ей Те старите моряци знаят, къде ще ИЗПЛАВА телцето, а ти си купи речник и буквар от разпродажба.

7

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости детето.

6

Ю Ес Ей

преди 2 години

Те местните си познават теченията и лесно ще ги светнат къде ще изплува телцето. И кога. Мир на праха на бедното дете. Не е случило в тоя живот. Амин.

5

Анонимен

преди 2 години

Нещо много се разминават версиите на спасителите и онази мрънкаща Многострадална Геновева от Калифорнията?! Прокуратурата да се самосезира за клевета!