Снимка: БГНЕС
fallback

Решение за спешно отстраняване на компрометираните участъци по оградата на българо-турската граница е било взето на работна среща при закрити врати в Ямбол.

В срещата са участвали  ръководството на МВР и областните управители на Ямбол, Бургас и Хасково, предаде БНР.

Ръководителите и на трите области са изразили мнение, че по-ефективно ще бъде занапред за оградата да се грижат от Главна дирекция "Гранична полиция“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Куршум за СтефанЯнеВ

преди 2 години

Каква ОГРАДА.. Министър- председателя от Служебното Правителство- Стефан Янев, казал че "" ще пуска афганистански ислямисти- башибозуци в БЪлгария"".. Такива които са получавали ЗАПЛАТА от нас в Афганистан... Някой трябва да намери в ТЪМНОТО тоя Предател- министъра Стефан Янев да го УБ.ИЯТ. Оня казал че както Стефан Стамболов и поп Кръстьо щял да пуска араби в България !!!

22

Анонимен

преди 2 години

Тази ограда е пародия.Отидоха едни пари в едни джобчета и нищо.Я идете да видите гърците каква ограда направиха от към Турция и България.Нищо общо няма с щуротиите на наще усвоители!!!!

21

Ама

преди 2 години

До Анонимен 17 На Тошко, трябва да му копаят окоп с други стандарти иначе ще се крие и ще казва, че окопа му е дълбок! Или пък трябва да му слагат столче!

fallback