23

Куршум за СтефанЯнеВ

преди 2 години

Каква ОГРАДА.. Министър- председателя от Служебното Правителство- Стефан Янев, казал че "" ще пуска афганистански ислямисти- башибозуци в БЪлгария"".. Такива които са получавали ЗАПЛАТА от нас в Афганистан... Някой трябва да намери в ТЪМНОТО тоя Предател- министъра Стефан Янев да го УБ.ИЯТ. Оня казал че както Стефан Стамболов и поп Кръстьо щял да пуска араби в България !!!

22

Анонимен

преди 2 години

Тази ограда е пародия.Отидоха едни пари в едни джобчета и нищо.Я идете да видите гърците каква ограда направиха от към Турция и България.Нищо общо няма с щуротиите на наще усвоители!!!!

21

Ама

преди 2 години

До Анонимен 17 На Тошко, трябва да му копаят окоп с други стандарти иначе ще се крие и ще казва, че окопа му е дълбок! Или пък трябва да му слагат столче!

20

Ами

преди 2 години

До Хемус Тогава се охраняваха границите. Сега състава е малко и няма правата на граничарите преди 89г. Ограничения от към горива и мобилна техника и т.н и т.н.. На времето рядко някой поемаше риска да премине нелегално границата, защото можеше да виси и съхне на кльона, а сега дори ги хранят и поят! Който иска да минава границата, трябва да има някакви документи и през КПП-то, в други случаи да се счита за нарушител!

19

Хемус

преди 2 години

Едно време 95-та 97-*** година като служех из Странджа,каквото и да си говорим,абе весело беше,като хванехме такива заблудени им показвахме какво е българско гостоприемство!Признавам имаше кубинки,но не сме мародерствали к!Тогава все още имаше морал и служихме на родината,макар и да гладувахме по-поделенията!

18

От бореца

преди 2 години

На някои вълшебни флейтисти им се привиждат турски жилави войници, а на турските войници им се привижда жилавия оджа от началното медресе, вай алах, нямат край маа наа фсските драми!

17

Чукундур

преди 2 години

Спокойно ефендим армия нямате ама гейове имате много.Те ще са първата отбранителна линия.

16

Анонимен

преди 2 години

г-н Тошко вместо да налита да се бие с жени в парламента да отива на границата,нали твърди че е каратист

15

Анонимен

преди 2 години

СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ МИННИ ЗАГРАЖДЕНИЯ ПО ЦЯЛАТА ДЪЛЖИНА НА ГРАНИЦАТА,ДРУГА СПАСЕНИЕ НЯМА

14

Анонимен

преди 2 години

Нали г-н Тошко и Пъпеша щяха да ходят да пазят границата ?Да не ги хвана шубето?

13

Атаман Сирко

преди 2 години

Ти султан чорт турецкий, на проклетия дявол брат и другар, на самия Луцифер секретар! Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол г ** таралеж да смачкаш! Дяволът с *р* твоето стадо яде.!.

12

доц. д-р Чоко Боков

преди 2 години

Кой отстранява.1. Търговското дружество-изпълнител2. Винкела с хотела3. Боку с активите от шкафа4. Суверенът, a.k.a. брашнян чувал по методиката "Ремонт на ремонта"Уточнявайте ги тези неща.

11

Анонимен

преди 2 години

Турция изпълнява ролята на Византия. 99% съставена от мюсюлмани но светска и без официална религия. С население над 85 милиона и силна армия. Добре че не граничим с Иран. Ислямска Държава управлявана с Шариат но по лека (Light) версия в сравнение с Саудитска Арабия и Афганистан.

10

Атаман Сирко

преди 2 години

Турция е мост към Европа по който от стотици години пълзи цялата, азиатската, ислямска свооолоч.!.

9

Асан

преди 2 години

Кви проблеми има на оградата нали е нова :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Армия и полиция стотина хиляди общо, въоражени много добре, пратете тях да пазят скъпата ни родина, не само нищоправене за тях!

7

Анонимен

преди 2 години

Идват ордите, и нашите пак са неподготвени. И армия нямаме, нищо нямаме. Тази жалка ограда с дупки ако си мислите че ще спрат няколко хиляди, много се заблуждавате. Ордите идват.

6

Анонимен

преди 2 години

Спешно запълват дупките в оградата с калчища. Става също и с наелон, ама трябва да се връзва здраво за да не го духне веднага вятъра, преди да им се плати. Плюя на всички политици. Докато не видя поне 100 висши политици,полицаи,прокурори в затвора ,не вярвам на нищо.

5

До номер 3

преди 2 години

Ако не беше Турция с нейните жилави войници и жандармерия телената мрежа на черкезина Далавери Балевски щеше да бъде изядена.

4

Анонимен

преди 2 години

Миналия път ни се размина. Тиквата по някакъв начин влияеше на Ердоган. Турците ловяха бежанците и ги препращаха към Гърция. Хиляди бяха тръгнали към България и турската жандармерия ги залови и ги вкара в стадион в Одрин. Тогавашния външен министър Давутоглу им говори в стадиона и те се върнаха. Нашите "патриоти" блъскаха турски бабички и крещяха че защитават Европа. Но този път Ердоган директно каза, че "Турция няма да бъде европейско депо за бежанци".