fallback
Разчленен труп на мъж беше открит в тресавище в езерото "Вая", а дъщерята на изчезналата брокерка Теодора Бахлова вече не вярва, че майка й ще бъде открита жива. 
 
"Надявам се убиецът на майка ми да влезе в затвора, нищо повече. От полицията нищо не казват. Трябваше това момче на да го намерят разчленено, за да се случи нещо с майка ми. Ще съдя полицията, че не си е свършила работата. Ще искам доживотна присъда за убийците на майка ми", заяви пред Bulgaria ON AIR Християна Радоева.
 
Тя твърди, че майка й е имала бизнес отношения с арестувания бизнесмен Станимир Рагевски, който беше задържан за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед, член на бандата на Митьо Очите. 
 
Късно снощи криминалисти са открили тялото на изчезналия на 4 август мъж. Трупът е бил разчленен, поставен в четири чувала и изхвърлен в тресавище в езерото "Вая" в Бургас.
 
Станимир Рагевски е задържан за отвличането на Юмер, но като извършител на убийството се разследва неговия готвач Данаил, който е работил в заведение на бизнесмена. 
Разследващите търсят и връзка между убийството на Юмер и изчезналата преди 10 месеца брокерка Теодора Бахлова. 
 
Очаква се Прокуратурата да даде повече информация по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 години

Много е мътно нещо.

11

Анонимен

преди 2 години

Еми като се занимават с дрога, нормално е да го разчленят, не си е плащал явно....хахахаха :))) Силиконовите джуки кой ти ги плати моме, разчленения ли....хахахаха :)))

10

Ачката

преди 2 години

Банди,членове и членки,и всичките следи водят към едно единствено място. Мястото се нарича ,,център за самоуправление'' и става дума за местният Окръжен Комитет на БКП. Не ми вярвате ли? Ами в България след което битово и криминално престъпление да тругнеш,винаги стигаш до хората на бившият Окръжен Комитет на БКП и Комсомола.Държавата е на самоуправление,и гражданството е в ръцете на същите които командваха парада преди 10/09/1989. Или власта се държи от потомците на бившите комендански от ДС.

fallback