12

Анонимен

преди 2 години

Много е мътно нещо.

11

Анонимен

преди 2 години

Еми като се занимават с дрога, нормално е да го разчленят, не си е плащал явно....хахахаха :))) Силиконовите джуки кой ти ги плати моме, разчленения ли....хахахаха :)))

10

Ачката

преди 2 години

Банди,членове и членки,и всичките следи водят към едно единствено място. Мястото се нарича ,,център за самоуправление'' и става дума за местният Окръжен Комитет на БКП. Не ми вярвате ли? Ами в България след което битово и криминално престъпление да тругнеш,винаги стигаш до хората на бившият Окръжен Комитет на БКП и Комсомола.Държавата е на самоуправление,и гражданството е в ръцете на същите които командваха парада преди 10/09/1989. Или власта се държи от потомците на бившите комендански от ДС.

9

Анонимен

преди 2 години

Do7 kakvi germanzi be kakvo gi hvalite v taj strana nisto ne se sluzva koga si bil posledno na eskurzij tam samo v Bylgaria stavat tij raboti nie sme otkrili toplata voda bjgai v parlamenta tam ti e mjstoto

8

Анонимен

преди 2 години

Няма значение кои какво прави.не означава че ако един човек взима наркотици е убиец крадец измамник итн.има добри хора наркомани свестни тихи скромни сериозни хора.

7

Анонимен

преди 2 години

Трябва друго звено мвр са в пълен нокдаун.пълно е тука в квартала ходат някви групи по 5\6 човека.и пребиват хората.в всички квартали в софия е пълно с такива полицията не взима мерки.пияни дрогирани с боксове.това е от няколко години в софия.

6

Йух Пслескан

преди 2 години

Тая пие наркотици.

5

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали ще му олекне на това момиче да намерят и майка ѝ вече, не знам и близките на Янек от Дупница как живеят толкова време да гледат бездействието на родната полиция дето много ни пази. Как на морето разкриха убийството на германец за два дни? Да не се срамим пред чужденците сигурно?

4

Анонимен

преди 2 години

Който иска да влиза в играта да знае, че няма излизане жив.

3

Много ясно

преди 2 години

За съжаление връзките с мутри водят до този логичен край.

2

абе

преди 2 години

плачеше ли или надутите джуки и пречеха да говори ?

1

Асан

преди 2 години

Какъв бизнес е имала бизнесменката с бизнесмена :)))