Снимка: БГНЕС
fallback
17-годишното момиче, което беше блъснато от кола в Айтос, е починало, съобщи в. Монитор.
 
Катастрофата стана на 23 юли. Зад волана на лекия автомобил беше 44-годишен шофьор от Айтос. Той блъсна момичето, което е излизало от черен път без предимство.
Oще по темата
Велосипедистката получи фрактура на черепа и травми и настанена беше за лечение в отделението по Реанимация в УМБАЛ-Бургас, в критично състояние и на командно дишане.
 
В резултат на получените наранявания при пътния инцидент, тийнейджърката е починала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Ou

преди 2 години

Много пешеходци и велосипедисти плюят на правилата за движение. Много участници се имат за недосегаеми за законите на физиката. И не мога да разбера защо си мислят , че аз като карам 3 тона автомобил мога да спра на място? Онзи ден двама колоездачи както карат по пътщ без никакви сигнали просто решиха да ползват зебрата и както си карат - хоп на ляво пред колата ми / щях да си откъсна волана от желание да спра. Те просто са без мозъци! без мозъци!А тези двамата дори не ме погледнаха.

13

kirasirrav

преди 2 години

Трябва да се разбере от всеки един път завинаги, че в БГ не е уредено както трябва карането на велосипеди (може би с изключение на няколко малки отсечки в големи градове).Всеки ден са ми пред очите деца на колела, разни с тротинетки и т.н. провиращи се м/у колите на тесен път, отделно платното е стеснено от паркирани коли и камиони. Рисковете са постоянни! ежедневно

12

Анонимен

преди 2 години

Какви велосипедни алеи насред нивите? Кметовете, не се правят велосипедни алеи като се стесняват съществуващи улици или тротоари.

fallback