14

Ou

преди 2 години

Много пешеходци и велосипедисти плюят на правилата за движение. Много участници се имат за недосегаеми за законите на физиката. И не мога да разбера защо си мислят , че аз като карам 3 тона автомобил мога да спра на място? Онзи ден двама колоездачи както карат по пътщ без никакви сигнали просто решиха да ползват зебрата и както си карат - хоп на ляво пред колата ми / щях да си откъсна волана от желание да спра. Те просто са без мозъци! без мозъци!А тези двамата дори не ме погледнаха.

13

kirasirrav

преди 2 години

Трябва да се разбере от всеки един път завинаги, че в БГ не е уредено както трябва карането на велосипеди (може би с изключение на няколко малки отсечки в големи градове).Всеки ден са ми пред очите деца на колела, разни с тротинетки и т.н. провиращи се м/у колите на тесен път, отделно платното е стеснено от паркирани коли и камиони. Рисковете са постоянни! ежедневно

12

Анонимен

преди 2 години

Какви велосипедни алеи насред нивите? Кметовете, не се правят велосипедни алеи като се стесняват съществуващи улици или тротоари.

11

иво

преди 2 години

ЗАЩОТО НЯМА ФУНКЦИОНИРАЩИ ВЕЛОСИПЕДНИ АЛЕИ ! АЛОУ , КМЕТОВЕТЕ !

10

Анонимен

преди 2 години

Балканските *** не обичат ваксини и велосипедисти.

9

Анонимен

преди 2 години

С колело или пеша, ти си участник в движението по пътищата и следва да следващ правилата, това, че нямаш мотор, не те освобождава от отгорност.Точно вчера видях как велосипедист буквално изхвърча пред една кола, добре че на човека му сработиха спирачките. Обаче велосипедистът си получи благословията и то с право!Така, че хора научете се да внимавате на пътя. Ако сами не се пазите, няма кой.

8

Асан

преди 2 години

Пияницо нема курсове за колело

7

Жалко за...

преди 2 години

... това момиче, нека почива в мир!....За пореден път губим млад живот по един нелеп начин...Съболезнования на близките за загубата! Хора, учете децата си на правилата за безопасно пътно поведение, това спасява животи!

6

пияница мистик

преди 2 години

До Асан === Ама то си има още от бай Тошово, ама никой не си вади книжка за колело, какво пък КАТаджия да те провери :) Мен примерно преди няколко години един катаджия ме глоби 20 лева, че пресякох неправилно пред Президентството

5

пияница мистик

преди 2 години

Жалко за младото момиче. Ама затова се продават каски за велосипеди, пазят даже от жегата главата. И как така излизаш от черен път без да спреш и да се огледаш направо не ми го побира акъла

4

Пагубно

преди 2 години

Всяко лято умират деца по пътищата в нелепи инциденти...

3

Анонимен

преди 2 години

радево време Дами и Господа!!!

2

Гроби Таласомо

преди 2 години

Създадеш го, трепериш му, чуваш го, мислиш го, докато добута абитуриентската и след туй... 17 години усилия и безсънни нощи на вятърът!

1

Асан

преди 2 години

Требе курсове за шифьори на колело