Снимка: Helpbook

Общ преглед
В платформата на Helpbook.info отново ни сигнализираха за детска площадка в район „Люлин“, която е в потресаващо състояние.

Порутени съоръжения, компрометирана настилка, фекалии и всякакви боклуци „красят“ мястото за игра, както е видно от изпратения видеоклип. „Моля, вземете спешни мерки! И децата са хора! Никой не заслужава да расте и играе в такава мизерия", така нашият потребител се обръща към контролните органи.

За друга детска площадка в кв. "Левски“- В ни сигнализира друг наш потребител. На същата в кошчетата за боклук гнездят оси, с което се застрашава здравето на играещите там деца. Молбата е за незабавно и адекватно действие.

Преди време беше решен проблем с нерегламентирано изхвърляне на отпадъци в село Големо Бучино, но за съжаление нещата отново са извън контрол: „Здравейте, в землището на село Големо Бучино изникна поредното нерегламентирано сметище. Прилагам снимка, както и ГПС координати. При разходка в района лесно могат да се установят и други места, на които камиони необезпокоявано изхвърлят боклук, тъй като черният път е сравнително прикрит и това можеда става, без да бъдат забелязани. Очаквам Вашата бърза реакция“!

Получихме сигнал за недобросъвестен собственик на домашно куче: „За втори път бяхме нападнати от мъж с агресивно мъжко куче, което сдави моето. В опит да защитя кучето си, при замах с повода си ударих въпросното лице, при което беше ударен в главата. Мъжът ме удари и заплашва със съд затова, че защитавам себе си и кучето си от агресията на кучето му, което давеше моето“.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар