20

Мунчо

преди 2 години

Не е само в София. Елате да видите Поморие след съботно - неделното нашествие. Целият град е заринат с ***.

19

loves2drive

преди 2 години

Начи ние си хвърляме *** из детските площадки, после държавата ни е виновна, че ни е мръсно.

18

Анонимен

преди 2 години

Някой да каже където трябва, да спрат да слагат пясъчници, защото изискват ежедневна поддръжка, иначе се превръщат в развъдник на зарази, тоалетна за улични кучета и котки и като се засуши вдигат страхотна пушилка.

17

Анонимен

преди 2 години

Интерестно ми е тези площадки в София са същите като във Варна.Май една и съща фирма е усвоявала здраво.

16

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВ някои държави, има специални кошчета за кучешки *** , има и торбички, ръкавици, но ако това е в България ,ще откраднат ръкавиците ,че и торбичките, дори да не им трябват.

15

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВъв Варна има незаконно сметище, създадено пред последните години, тези, които е трябвало да изнасят сметта им плащат, а те не извозват сметта където трябва,защото не са от Варна,да не хабят курс,бензин, хвърляли са го в природата до Варна, има и строителни матерали,пластмаса, особно пластмасата е много вредна за природата! На същата фирма е платено и да залесят дръвчета, а те са взели парите и нищо не са засадили!

14

шопендар

преди 2 години

разплули се разни мамички на ПЕЙКИТЕ,ЛЮПАТ СЕМКИ,ПИЯТ КАФЕ,ПУШАТ ЦИГАРИ хвърлят всичко на ЗЕМЯТА и дрънкат глупости,но ХИЧ-АМА ХИЧ не им пука че децата им газят в отпадъците от майките им,същата картинка е в парка,същата картинка е в двора на училището където чакат децата си,САМО КАТО ГИ ГЛЕДА ЧОВЕК и му се повръща

13

Анонимен

преди 2 години

Първо бащите, докато гледат децата, пият алкохол. После си отиват, идват тинейджъри, льокат алкохол, наркотици. После и те си птиват и идват утайките от обществото. Те правят останалите мизерии. За справка - живея срещу детска площадка в София.

12

ss

преди 2 години

Ами сигуро за мизерията и *** някой пак ни е виновен !

11

Силва

преди 2 години

Нагло и невъзпитано поколение-чалгари,които смятат,че имат само права но никакви задължения.Близо до мястото където живея има игрище и детска площадка.Идват хора от общината косят тревата,подържат терена.на игрището,направиха красива ограда на детската площадка , пясъчник,люлки,пързалка и 15,16,17...годишни гумени, изпочупиха-люлките,опашката, скъсаха мрежата на игрището,големи водят кучета които.покаят в пясъчника,***,бутилки всякакви.Забележки не търпят-агресивни и винаги са прави.Това е

10

Анонимен

преди 2 години

При слави трифонов е така, пак гласувайте за ИТН!

9

Бонго Бонго

преди 2 години

В бонго Бонго столицата има между 15-16 млн и няма такова чудо. Казаните ни са за смяна. Какви са тия метални казани. Всичко е пластмаса и всяка къща има по три коша за разделни отпадъци. Ако не изпълнявал порядките, няма да ти вземат коша и ще се натрупа и понеже всеки се съобразява и няма такова нещо. На най- малкия сигнал идват и прибират. Да не говоря в Германия. Връщаш пластмасови бутилки и кенове едната е 25 цента. Няма да видиш една навън. Манталитета е проблема, не правилата.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Екскрементът на четвъртата снимка не е на родител, а е кучешки. А дали стопанинът на кучето е родител, не е ясно. Гнездото на оси, което не е илюстрирано, също едва ли е вследствие пиене на алкохол от родителите, както пишеш.

7

Цанко

преди 2 години

Ами ,братя и сестри то ....,като се построи трябва и да се поддържа.Заедно с местната община се иска и почистване периодично от самите жители.Иначе няма да се ,, ОООПРАИИМ...."

6

Анонимен

преди 2 години

Пред моя блок винаги взимат бок лука, не зна за други квартали (Варна).... :) София си е столицата, нормално е да има некои спънки, нали са 2 милиона :))) В Божурище да ли имат проблеми с отпадъците, щото ме командироваха там за 1 седмица, когато бех в казармата :))

5

Софиянец

преди 2 години

Така си ни харесва, затова така си го правим, айсиктир бе, те ще ми правят забележка на буклука.

4

Анонимен

преди 2 години

Ми то га чи ли тсияла балгария гай такава ла

3

Анонимен

преди 2 години

каквото ви оставя Бойко това ще остане, радев доган трифоноф само разграбват унищожават и опоскват всичко. вие ги искахте - получавайте сега

2

Badjoto

преди 2 години

С родители *** е така. Но да свикват, всички ще живеем в ***, мисля че е видно около нас.

1

Анонимен

преди 2 години

Тези *** и тази мизерия са в следствие на родителите, които са превърнали детските площадки в място за пиене на алкохол на открито. Децата не са виновни, а техните родители.