Снимка: БГНЕС
fallback
76-годишен мъж се е изгубил в района на село Нова махала (местност "Куртлуджа"), община Батак. Огнеборци, полицаи, спасители и доброволци го издирват със следово куче, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Това информираха от ГД "Пожарна безопасност и защита на населението". Сигналът за изчезването му в 11:30 ч в четвъртък е подал неговият син. От страна на РД ПБЗН - Пазарджик в издирването са участвали началникът на РД ПБЗН - Батак с 2-ма служители с лек автомобил "Лада Нива".
 
Участвали са още "Планинска спасителна служба – Пазарджик", местни жители доброволци и 6 служители от районното управление на полицията със следово куче. През светлата част на деня мъжът не е намерен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 2 години

Не иска да го ваксинират на сила.и е избягал от циливизацията.Партизанин и хайдутин.Евала имало българи с акъла си.

3

До баба мара

преди 2 години

Заключваш го в апартамента, ама може да реши да излиза през прозореца. И в двор да е, не знаеш дали няма да запали къщата. Който не се е занимавал с дементни хора, нищо не знае. Трябва непрекъснато да има човек до него и пак не е гаранция.Да не разказвам случки с баща ми.Без никакъв майтап- да има проследяваща гривна,която сам не може да свали от ръката.

2

баба мара

преди 2 години

тези семеиства няма да разберат че такива възрастни хора се заключват в апартаментаили дворната врата защо ги пускат да се разхождат свободно за мен е неразбиераемои после с лада нива ги издирват това е много важно да се уточни

fallback