Снимка: БГНЕС
fallback

Километрично задръстване се е образувало в посока София по АМ "Хемус", след разклона за Ботевград.

Движението на колоната е с до 15 километра в час, съобщават от БНТ.

Тировете не са спрени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 години

До MadSlavТи може да не помниш, но тези дето сме били студенти 80-те и сме се прибирали от София към северозапада знаем какво е да висиш по задръствания. София-Ботеврад постоянно си бе в ремонт. 90-те също. Не помня случай и трите тунела да са работили едновременно с двете си тръби. Та наследството е на бай Тошо с набързо направената му личната му магистрала до Правец и "честните" след него дето тръбяха, че "асфалта не се яде" и нищо не поддържаха.

12

ЗатворЗаШайкатаГРОБ

преди 2 години

Много мини е заложил на българския данъкоплатец Асфалт паша.Тепърва, десетилетия наред ще ни "осакатяват" и щавят,докато не изринем навсякъде и от всичко неговите скрити" лимонки"(НАП-аджийки,комисии и комисии,съвети ..).

11

Анонимен

преди 2 години

"Отвратително"наследство? "Тиквата" оправя това което преди 40-70 години е построено некачаствено и прави нови магистрали. И не само. Всъщност Ст.Загора-Чирпан, София-Долна Диканя, ремонта само на осветлението на тунел Топли дол не са от 40години. Първите 2 са пуснати 2007-***. ББ е от септември 2009-та. Ако той е крадлив, "новите", дето бяха преди него какви са?

fallback